Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chuck Norris FC ANFIELD LFC
532 (2022) Tactiek tre4tre
52% Balbezit 48%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 5
60.1 gemiddelde waardering 57.5
very good Schieten excellent
formidable Passen solid
excellent Verdedigen very good


10e minuut.
Tryba kopt de bal weg. Czerwek geeft een lange en hoge pass. Szulc kan de bal niet met de borst controleren. Bergkamp is nu in balbezit. Bergkamp haalt uit met een fantastische trap. Montejo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Macleod rent richting de bal. Bergkamp is nu in balbezit. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp is nu in balbezit. Bergkamp haalt uit met een fantastische trap. Montejo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Buitenspel voor Macleod. Goede buitenspelval van de verdediging. Săvoiu komt het veld opgelopen. Lombardo komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Flores is nu in balbezit. Met opzet legt Tryba zijn tegenspeler op de grond. Flores is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aaskivi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Săvoiu krijgt zijn hoofd ertegen. Kmetovski bokst de bal weg.

41e minuut.
Szulc passt de bal in één keer door. Aaskivi is nu in balbezit. Aaskivi geeft de bal voor. Săvoiu rent richting de bal. Săvoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chuck Norris FC - ANFIELD LFC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chuck Norris FC 58%, ANFIELD LFC 42%.
Chuck Norris FC - ANFIELD LFC 1:0

47e minuut.
Sheringham geeft een hoge lob. Inworp. Czerwek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Araúz geeft een lange en hoge pass. Vujinović maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Inworp. Ingram komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Albístegui is nu in balbezit. Albístegui speelt de bal door. Săvoiu rent richting de bal. Săvoiu schiet op doel. Kmetovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chuck Norris FC - ANFIELD LFC 2:0

59e minuut.
Araúz is nu in balbezit. Araúz passt de bal zonder na te denken. Czerwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwek geeft een lange en hoge pass. Macleod krijgt zijn hoofd ertegen. Montejo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vujinović is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Chuck Norris FC - ANFIELD LFC 2:1

64e minuut.
Bochinsky geeft een lange en hoge pass. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănciulescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stănciulescu krijgt een gele kaart. Bergkamp raakt geblesseerd tijdens het duel. Macleod kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Montejo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chuck Norris FC - ANFIELD LFC 2:2

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Săvoiu stond buitenspel. Pałyga komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Bergkamp probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vujinović rent richting de bal. Macleod rent richting de bal. Macleod schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chuck Norris FC - ANFIELD LFC 2:3

75e minuut.
Higgins komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Araúz controleert de bal met de borst. Araúz passt de bal in één keer door. Bochinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky geeft een lange en hoge pass. Vujinović krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Buitenspel voor Bergkamp. Goede buitenspelval van de verdediging. Pekról komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chuck Norris FC 63%, ANFIELD LFC 37%.
Chuck Norris FC - ANFIELD LFC 2:3