Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-11 21:21
  • Competitiewedstrijd: Division II.01
  • Stadion: YNWA
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 36480
ANFIELD LFC Chuck Norris FC
tre4tre Tactiek 532 (2022)
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
24 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
53.9 gemiddelde waardering 44.6
uitstekend Schieten goed
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Stefani geeft de bal voor. Sterling is nu in balbezit. Sterling geeft de bal voor. Lombardo rent richting de bal. Lombardo schiet op doel. Kmetovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Daar is Sterling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macleod met een sublieme pass. Milewski probeert naar een medespeler te passen. Macleod is nu in balbezit. Macleod geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Dawes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Ferguson onderschept slim de pass. Sheringham bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson verovert de bal door een tackle van achteren. Macleod rent richting de bal. Macleod schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Məmmədoğlu is nu in balbezit. Məmmədoğlu geeft de bal voor. Sheringham probeert de bal met de borst te controleren. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Gyánó neemt vlug de vrije trap. Macleod kopt de bal weg. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović schiet op doel. Dawes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Stefani geeft een hoge lob. Sterling probeert de bal aan de voet te houden. Macleod is nu in balbezit. Macleod draait met de bal, schiet en ... Dawes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Chuck Norris FC 1:0

35e minuut.
Keane speelt de bal door. Sterling is nu in balbezit. Məmmədoğlu onderschept slim de pass. Məmmədoğlu geeft de bal voor. Vujinović maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Beckһam geeft een lange en hoge pass. Michelazzi rent richting de bal. Michelazzi geeft een lange en hoge pass. Lombardo probeert de bal aan de voet te houden. Araúz geeft een lange en hoge pass. Dawes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Macleod is nu in balbezit. Macleod schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Chuck Norris FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 40%, Chuck Norris FC 60%.
ANFIELD LFC - Chuck Norris FC 2:0

46e minuut.
Stefani onderschept slim de pass. Stefani geeft een hoge lob. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Chuck Norris FC 3:0

57e minuut.
Milewski rent richting de bal. Milewski geeft een lange en hoge pass. Macleod kopt de bal weg. Ferguson rent richting de bal. Ferguson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grant komt het veld opgelopen. Pałyga komt het veld opgelopen. Pellegrino komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Keane met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Grant de bal onder controle te krijgen. Sterling met een sublieme pass. Araúz is nu in balbezit. Araúz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Vujinović rent richting de bal. Vujinović passt de bal met de wreef. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellegrino rent richting de bal. Pellegrino schiet op doel. Dawes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Vujinović passt de bal met de wreef. Macleod met een sublieme pass. Pellegrino rent richting de bal. Pellegrino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Chuck Norris FC 4:0

75e minuut.
Konsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Konsa passt de bal zonder na te denken. Higgins rent richting de bal. Pellegrino verovert de bal door een tackle van achteren. Pellegrino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Pałyga passt de bal zonder na te denken. Milewski rent richting de bal. Milewski geeft de bal voor. Macleod is nu in balbezit. Macleod schiet op doel. Dawes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Sterling is nu in balbezit. Sterling geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Grant de bal onder controle te krijgen. Pellegrino is nu in balbezit. Pellegrino draait met de bal, schiet en ... Dawes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Dawes met een harde bal richting middenveld. Duffy heeft problemen om de bal te vangen. Milewski geeft de bal voor. Macleod rent richting de bal. Macleod haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Chuck Norris FC 5:0

88e minuut.
Sterling probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grant is nu in balbezit. Grant passt de bal in één keer door. Vujinović rent richting de bal. Vujinović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Milewski rent richting de bal. Milewski geeft een lange en hoge pass. Macleod is nu in balbezit. Macleod schiet op doel. Dawes probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 28%, Chuck Norris FC 72%.
ANFIELD LFC - Chuck Norris FC 5:0