Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Internazionlle FC ANFIELD LFC
433cx4 Tactiek tre4tre
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
61.1 gemiddelde waardering 55.1
excellent Schieten very good
very good Passen good
excellent Verdedigen formidable


12e minuut.
Voda verovert de bal door een tackle van achteren. Jordana rent richting de bal. Voda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Voda krijgt een gele kaart. Jordana is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Siti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Margitai krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Petrin geeft een hoge lob. Daar is Michelazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jordana is nu in balbezit. Margitai bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitai schiet op doel. Kmetovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Araúz passt de bal met de wreef. Manu rent richting de bal. Manu geeft een lange en hoge pass. Margitai rent richting de bal. Margitai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Michelazzi kan de bal niet met de borst controleren. Michelazzi onderschept slim de pass. Burn is nu in balbezit. Burn haalt uit met een fantastische trap. Kmetovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - ANFIELD LFC 1:0

37e minuut.
Siti rent richting de bal. Siti geeft een lange en hoge pass. Burn rent richting de bal. Burn draait met de bal, schiet en ... Kmetovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - ANFIELD LFC 2:0

45e minuut.
Araúz geeft de bal voor. Vujinović kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Muller de bal onder controle te krijgen. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internazionlle FC 49%, ANFIELD LFC 51%.
Internazionlle FC - ANFIELD LFC 2:0

47e minuut.
Siti geeft een lange en hoge pass. Mooser is nu in balbezit. Stefani begaat een overtreding. Mooser is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mooser wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Muller met een sublieme pass. Mooser probeert naar een medespeler te passen. Margitai rent richting de bal. Margitai schiet op doel. Kmetovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - ANFIELD LFC 3:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grant komt het veld opgelopen. Pałyga komt het veld opgelopen. Pellegrino komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Pellegrino geeft de bal voor. Vujinović kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Manu de bal onder controle te krijgen. Macleod rent richting de bal. Macleod schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Margitai verovert de bal door een tackle van achteren. Margitai passt de bal in één keer door. Mooser bereikt de bal nog maar net als eerste. Mooser geeft de bal voor. Jordana krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Macleod rent richting de bal. Manu verovert de bal door een tackle van achteren. Grant geeft een lange en hoge pass. Vujinović rent richting de bal. Vujinović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Siti geeft een hoge lob. Burn rent richting de bal. Jordana is nu in balbezit. Jordana haalt uit met een fantastische trap. Kmetovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Stefani speelt de bal door. Araúz rent richting de bal. Araúz passt de bal in één keer door. Macleod rent richting de bal. Macleod schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internazionlle FC 59%, ANFIELD LFC 41%.
Internazionlle FC - ANFIELD LFC 3:0