Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Warta Zawiercie ANFIELD LFC
Defens Tactiek tre4tre
52% Balbezit 48%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
47.3 gemiddelde waardering 53.4
redelijk Schieten formidabel
solide Passen solide
solide Verdedigen uitstekend


6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Traxinger trapt de bal weg van het doel. Grant kopt de bal weg. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp draait met de bal, schiet en ... Traxinger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Escalona speelt de bal door. Grant is nu in balbezit. Milewski maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Milewski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Milewski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

17e minuut.
Məmmədoğlu geeft de bal voor. Bergkamp kopt de bal weg. Macleod rent richting de bal. Macleod schiet op doel. Traxinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Warta Zawiercie - ANFIELD LFC 0:1

26e minuut.
Bochinsky met een snelle inworp. Macleod rent richting de bal. Macleod geeft een lange en hoge pass. Bergkamp is nu in balbezit. Bergkamp schiet op doel. Traxinger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Grant onderschept slim de pass. Michelazzi onderschept slim de pass. Michelazzi geeft de bal voor. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp haalt uit met een fantastische trap. Traxinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt León de bal. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

40e minuut.
Inworp. Marcyjański met de inworp. Michelazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant onderschept slim de pass. Grant draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Warta Zawiercie 80%, ANFIELD LFC 20%.
F.C Warta Zawiercie - ANFIELD LFC 0:1

46e minuut.
Voda komt het veld opgelopen.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tryba komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Escalona probeert de bal aan de voet te houden. Bochinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky passt de bal met de wreef. Məmmədoğlu geeft de bal voor. Macleod krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pałyga komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Tryba passt de bal in één keer door. Məmmədoğlu is nu in balbezit. Məmmədoğlu probeert naar een medespeler te passen. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Traxinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
León geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bochinsky met de inworp. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Grzenkowski geeft een hoge lob. Məmmədoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Məmmədoğlu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bochinsky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bochinsky geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bochinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky probeert naar een medespeler te passen. Macleod is nu in balbezit. Macleod draait met de bal, schiet en ... Traxinger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Warta Zawiercie - ANFIELD LFC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Warta Zawiercie 64%, ANFIELD LFC 36%.
F.C Warta Zawiercie - ANFIELD LFC 0:2