Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-28 21:21
  • Competitiewedstrijd: Division II.01
  • Stadion: YNWA
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 23811
ANFIELD LFC St.Paulie.Gasgoine
tre4tre Tactiek 352
51% Balbezit 49%
22% Spel op eigen helft 78%
44 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
53.8 gemiddelde waardering 41
formidable Schieten good
very good Passen average
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Bochinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky geeft een hoge lob. Macleod kopt de bal weg. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vujinović is nu in balbezit. Vujinović haalt uit met een fantastische trap. Bailey werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - St.Paulie.Gasgoine 1:0

2e minuut.
Kluivert passt de bal zonder na te denken. Gunn is nu in balbezit. Gunn passt de bal in één keer door. Macleod rent richting de bal. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Bailey bokst de bal weg.

14e minuut.
Bochinsky geeft een hoge lob. Klungelig pakt Åsheim de bal. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - St.Paulie.Gasgoine 2:0

15e minuut.
Bailey met een sublieme pass. Məmmədoğlu kopt de bal weg. Ferguson is nu in balbezit. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - St.Paulie.Gasgoine 3:0

18e minuut.
Kluivert rent richting de bal. Czerwek onderschept slim de pass. Czerwek geeft een lange en hoge pass. Vujinović maakt een snoekduik en kopt de bal. Bailey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - St.Paulie.Gasgoine 4:0

21e minuut.
Senka probeert naar een medespeler te passen. Czerwek rent richting de bal. Czerwek speelt de bal door. Macleod rent richting de bal. Macleod schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Stefani passt de bal zonder na te denken. Daar is Bochinsky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bochinsky passt de bal in één keer door. Macleod heeft problemen om de bal te vangen. Macleod draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Voda neemt vlug de vrije trap. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vujinović de bal. Vujinović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod is nu in balbezit. Vujinović is nu in balbezit. Vujinović schiet op doel. Bailey werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Nereira kopt de bal weg. Gwiazdowski rent richting de bal. Gwiazdowski passt de bal zonder na te denken. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Vujinović is nu in balbezit. Nereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod onderschept slim de pass. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Haley de bal onder controle te krijgen. Bailey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Kmetovski probeert naar een medespeler te passen. Məmmədoğlu kopt de bal weg. Ferguson met een sublieme pass. Daar is Macleod, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macleod draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Gunn geeft een lange en hoge pass. Kluivert heeft problemen om de bal te vangen. Czerwek verovert de bal door een tackle van achteren. Czerwek geeft de bal voor. Vujinović krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 27%, St.Paulie.Gasgoine 73%.
ANFIELD LFC - St.Paulie.Gasgoine 4:0

48e minuut.
Michelazzi onderschept slim de pass. Michelazzi geeft de bal voor. Macleod is nu in balbezit. Macleod schiet op doel. Bailey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - St.Paulie.Gasgoine 5:0

50e minuut.
Constable is nu in balbezit. Constable passt de bal in één keer door. Bochinsky is nu in balbezit. Bochinsky geeft de bal voor. Macleod maakt een snoekduik en kopt de bal. Bailey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Macleod is nu in balbezit. Macleod haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - St.Paulie.Gasgoine 6:0

57e minuut.
Czerwek controleert de bal met de borst. Czerwek geeft een lange en hoge pass. Macleod rent richting de bal. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Bailey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - St.Paulie.Gasgoine 7:0

58e minuut.
Bochinsky speelt de bal door. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson passt de bal zonder na te denken. Macleod rent richting de bal. Macleod schiet op doel. Bailey bokst de bal weg.

60e minuut.
Inworp. Głuszak komt het veld opgelopen. Pałyga komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Bochinsky speelt de bal door. Macleod probeert naar een medespeler te passen. Vujinović is nu in balbezit. Głuszak rent richting de bal. Głuszak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Doeltrap. Bailey trapt de bal weg van het doel. Czerwek kopt de bal weg. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod draait met de bal, schiet en ... Bailey bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bochinsky neemt de hoekschop. Vujinović maakt een snoekduik en kopt de bal. Bailey probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Constable rent richting de bal. Constable passt de bal met de wreef. Głuszak rent richting de bal. Macleod rent richting de bal. Macleod draait met de bal, schiet en ... Bailey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Keown rent richting de bal. Bochinsky onderschept slim de pass. Bochinsky probeert naar een medespeler te passen. Macleod is nu in balbezit. Macleod schiet op doel. Bailey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović geeft een hoge lob. Macleod is nu in balbezit. Macleod draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - St.Paulie.Gasgoine 8:0

73e minuut.
Voda kopt de bal weg. Klungelig pakt Nereira de bal. Bochinsky speelt de bal door. Macleod is nu in balbezit. Macleod schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Czerwek rent richting de bal. Czerwek passt de bal met de wreef. Macleod is nu in balbezit. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Bailey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - St.Paulie.Gasgoine 9:0

75e minuut.
Głuszak is nu in balbezit. Głuszak geeft een hoge lob. Gunn kopt de bal weg. Bochinsky geeft een hoge lob. Macleod krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Doeltrap. Manolov komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Macleod geeft de bal voor. Gunn heeft problemen om de bal te vangen. Vujinović is nu in balbezit. Vujinović haalt uit met een fantastische trap. Bailey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - St.Paulie.Gasgoine 10:0

88e minuut.
Bochinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky passt de bal zonder na te denken. Głuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Bailey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Nereira probeert naar een medespeler te passen. Bochinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky passt de bal zonder na te denken. Macleod is nu in balbezit. Macleod schiet op doel. Bailey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 16%, St.Paulie.Gasgoine 84%.
ANFIELD LFC - St.Paulie.Gasgoine 10:0