Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-31 21:21
  • Competitiewedstrijd: Division II.01
  • Stadion: The Favellas
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 19275
St.Paulie.Gasgoine ANFIELD LFC
352 Tactiek tre4tre
54% Balbezit 46%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
37.3 gemiddelde waardering 50.1
goed Schieten formidabel
zwak Passen goed
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Macleod de bal onder controle te krijgen. Vujinović rent richting de bal. Vujinović probeert de bal met de borst te controleren. Vujinović draait met de bal, schiet en ... Ferguson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Ferguson haalt uit met een fantastische trap. Daar is Vujinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macleod is nu in balbezit. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Gunn probeert de bal aan de voet te houden. Doyle bokst de bal weg.

6e minuut.
Åsheim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Keown rent richting de bal. Grant verovert de bal door een tackle van achteren. Grant geeft de bal voor. Ferguson maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Grant bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant probeert naar een medespeler te passen. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod is nu in balbezit. Macleod draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
St.Paulie.Gasgoine - ANFIELD LFC 0:1

12e minuut.
Grant geeft de bal voor. Macleod kopt de bal weg. Ferguson rent richting de bal. Macleod is nu in balbezit. Macleod haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Milewski onderschept slim de pass. Milewski probeert naar een medespeler te passen. Ferguson speelt de bal door. Macleod rent richting de bal. Macleod schiet op doel. Doyle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod passt de bal met de wreef. Ferguson rent richting de bal. Ferguson schiet op doel. Doyle werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Inworp. Michelazzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kluivert speelt de bal door. Michelazzi is nu in balbezit. Michelazzi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Milewski geeft een hoge lob. Daar is Vujinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macleod rent richting de bal. Macleod haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
St.Paulie.Gasgoine - ANFIELD LFC 0:2

28e minuut.
Michelazzi met een snelle inworp. Macleod geeft de bal voor. Ferguson maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Vujinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vujinović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
St.Paulie.Gasgoine - ANFIELD LFC 0:3

30e minuut.
Stefani geeft een hoge lob. Macleod heeft problemen om de bal te vangen. Ferguson rent richting de bal. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
St.Paulie.Gasgoine - ANFIELD LFC 0:4

31e minuut.
Gwiazdowski passt de bal zonder na te denken. Manolov is nu in balbezit. Manolov geeft de bal voor. Daar is Vujinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vujinović draait met de bal, schiet en ... Doyle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
St.Paulie.Gasgoine - ANFIELD LFC 0:5

34e minuut.
Daar is Kluivert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kluivert passt de bal met de wreef. Macleod is nu in balbezit. Macleod haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
St.Paulie.Gasgoine - ANFIELD LFC 0:6

38e minuut.
Milewski geeft een lange en hoge pass. Macleod is nu in balbezit. Macleod passt de bal zonder na te denken. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
St.Paulie.Gasgoine - ANFIELD LFC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: St.Paulie.Gasgoine 74%, ANFIELD LFC 26%.
St.Paulie.Gasgoine - ANFIELD LFC 0:7

56e minuut.
Åsheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Åsheim passt de bal met de wreef. Stefani rent richting de bal. Stefani geeft een lange en hoge pass. Vujinović maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Pellegrino komt het veld opgelopen. Pekról komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Constable kan de bal niet met de borst controleren. Pekról is nu in balbezit. Pekról passt de bal in één keer door. Macleod is nu in balbezit. Macleod schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Åsheim passt de bal in één keer door. Nereira controleert de bal met de borst. Vujinović met een sublieme pass. Pekról bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekról draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
St.Paulie.Gasgoine - ANFIELD LFC 0:8

70e minuut.
Grant verovert de bal door een tackle van achteren. Grant probeert naar een medespeler te passen. Macleod rent richting de bal. Vujinović is nu in balbezit. Vujinović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
St.Paulie.Gasgoine - ANFIELD LFC 0:9

70e minuut.
Sporleder komt het veld opgelopen. Murguía komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Constable geeft een lange en hoge pass. Chardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporleder is nu in balbezit. Chardon verovert de bal door een tackle van achteren. Chardon haalt uit met een fantastische trap. Kolarčík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
St.Paulie.Gasgoine - ANFIELD LFC 1:9

79e minuut.
Murguía rent richting de bal. Murguía probeert naar een medespeler te passen. Manolov met een sublieme pass. Macleod rent richting de bal. Macleod draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
St.Paulie.Gasgoine - ANFIELD LFC 1:10

85e minuut.
Manolov speelt de bal door. Pekról is nu in balbezit. Vujinović speelt de bal door. Macleod rent richting de bal. Macleod schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Manolov heeft problemen om de bal te vangen. Murguía rent richting de bal. Murguía passt de bal met de wreef. Macleod probeert de bal met de borst te controleren. Macleod draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Klungelig pakt Sporleder de bal. Sporleder geeft de bal voor. Pekról kopt de bal weg. Macleod rent richting de bal. Macleod schiet op doel. Doyle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Macleod rent richting de bal. Macleod schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
St.Paulie.Gasgoine - ANFIELD LFC 1:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: St.Paulie.Gasgoine 75%, ANFIELD LFC 25%.
St.Paulie.Gasgoine - ANFIELD LFC 1:11