Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Big Boys The Black Mages
Normal Tactiek Adjustment
43% Balbezit 57%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
23 gemiddelde waardering 42.4
poor Schieten solid
poor Passen solid
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Cook geeft een lange en hoge pass. Barkāns kopt de bal weg. Illescas is nu in balbezit. Illescas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Boys - The Black Mages 0:1

8e minuut.
Webb geeft de bal voor. Inworp. Jürisoo met een snelle inworp. Barkāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkāns geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kalina speelt de bal door. Klungelig pakt Webb de bal. Jürisoo speelt de bal door. Jurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Barkāns met een sublieme pass. Jürisoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jürisoo passt de bal in één keer door. Jurado rent richting de bal. Jurado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Big Boys - The Black Mages 0:2

16e minuut.
Kalina is nu in balbezit. Kalina passt de bal zonder na te denken. Jurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado geeft een lange en hoge pass. Illescas springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Czopik is nu in balbezit. Czopik geeft de bal voor. Webb heeft problemen om de bal te vangen. Jurado is nu in balbezit. Jurado schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Barkāns kopt de bal weg. Illescas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jürisoo speelt de bal door. Jurado heeft problemen om de bal te vangen. Jurado draait met de bal, schiet en ... Holland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Boys - The Black Mages 0:3

34e minuut.
Jurado verovert de bal door een tackle van achteren. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado onderschept slim de pass. Jurado draait met de bal, schiet en ... Holland maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Onetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Onetto geeft de bal voor. Illescas rent richting de bal. Illescas draait met de bal, schiet en ... Webb probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Boys - The Black Mages 0:4

37e minuut.
Johnson heeft problemen om de bal te vangen. Jürisoo rent richting de bal. Jürisoo speelt de bal door. Jurado rent richting de bal. Jurado draait met de bal, schiet en ... Holland bokst de bal weg.

42e minuut.
Jürisoo probeert naar een medespeler te passen. Illescas is nu in balbezit. Illescas speelt de bal door. Jurado rent richting de bal. Jurado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Big Boys - The Black Mages 0:5

44e minuut.
Illescas probeert naar een medespeler te passen. Jurado heeft problemen om de bal te vangen. Cook rent richting de bal. Jurado onderschept slim de pass. Jurado schiet op doel. Holland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Boys - The Black Mages 0:6

45e minuut.
Kalina raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arizmendi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big Boys 84%, The Black Mages 16%.
Big Boys - The Black Mages 0:6

48e minuut.
Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Illescas verovert de bal door een tackle van achteren. Jürisoo is nu in balbezit. Illescas bereikt de bal nog maar net als eerste. Illescas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Lacey bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkāns verovert de bal door een tackle van achteren. Barkāns passt de bal met de wreef. Jurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Jürisoo is nu in balbezit. Jürisoo passt de bal in één keer door. Jurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado haalt uit met een fantastische trap. Holland werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Boys - The Black Mages 0:7

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Huszti komt het veld opgelopen. Barcă komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Brosnan geeft een lange en hoge pass. Arizmendi kopt de bal weg. Jürisoo speelt de bal door. Klungelig pakt Barcă de bal. Barcă draait met de bal, schiet en ... Holland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Huszti rent richting de bal. Cook legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Huszti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Huszti zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Holland probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Boys - The Black Mages 0:8

71e minuut.
Webb maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Huszti kopt de bal weg. Daar is Cook, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcă haalt uit met een fantastische trap. Holland bokst de bal weg.

75e minuut.
Arizmendi rent richting de bal. Jürisoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jürisoo met een sublieme pass. Barcă rent richting de bal. Barcă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Klungelig pakt Jürisoo de bal. Jürisoo geeft een hoge lob. Daar is Emerson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huszti bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Big Boys - The Black Mages 0:9

77e minuut.
Barcă rent richting de bal. Jürisoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jürisoo met een sublieme pass. Huszti is nu in balbezit. Huszti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Onetto verovert de bal door een tackle van achteren. Onetto geeft de bal voor. Klungelig pakt Webb de bal. Barcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Jürisoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jürisoo passt de bal in één keer door. Barcă rent richting de bal. Barcă schiet op doel. Holland maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Huszti rent richting de bal. Huszti draait met de bal, schiet en ... Holland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Boys - The Black Mages 0:10

81e minuut.
Lacey rent richting de bal. Onetto onderschept slim de pass. Jürisoo met een sublieme pass. Huszti is nu in balbezit. Huszti geeft een hoge lob. Holland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barcă is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Boys - The Black Mages 0:11

83e minuut.
Barkāns zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jürisoo rent richting de bal. Jürisoo geeft een hoge lob. Emerson kopt de bal weg. Barcă bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Onetto geeft een lange en hoge pass. Barcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcă passt de bal zonder na te denken. Huszti is nu in balbezit. Huszti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Boys - The Black Mages 0:12

90e minuut.
Barcă schiet op doel. Klungelig pakt Webb de bal. Huszti bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Boys - The Black Mages 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big Boys 87%, The Black Mages 13%.
Big Boys - The Black Mages 0:13