Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brown Oaks Saxon Britons
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Clarke passt de bal zonder na te denken. Williamson is nu in balbezit. Jameson bereikt de bal nog maar net als eerste. Williamson verovert de bal door een tackle van achteren. Williamson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Williamson is nu in balbezit. Williamson heeft problemen om de bal te vangen. Jameson rent richting de bal. Williamson verovert de bal door een tackle van achteren. Williamson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brown Oaks - Saxon Britons 0:1

16e minuut.
Spalding geeft een hoge lob. Inworp. Cochrane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eadie rent richting de bal. Eadie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Williamson is nu in balbezit. MacGhee rent richting de bal. MacGhee passt de bal in één keer door. May bereikt de bal nog maar net als eerste. May draait met de bal, schiet en ... MacUlric verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Eadie probeert de bal aan de voet te houden. Archibald rent richting de bal. Archibald probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt May de bal. Leitch onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Melville probeert naar een medespeler te passen. MacNey rent richting de bal. Williamson onderschept slim de pass. Williamson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brown Oaks - Saxon Britons 0:2

34e minuut.
MacRaith met een sublieme pass. Archibald is nu in balbezit. Clarke rent richting de bal. Archibald onderschept slim de pass. Archibald geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Archibald rent richting de bal. Melville is nu in balbezit. Archibald is nu in balbezit. May rent richting de bal. May schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brown Oaks - Saxon Britons 1:2

43e minuut.
Eadie rent richting de bal. Archibald verovert de bal door een tackle van achteren. Melville rent richting de bal. Archibald onderschept slim de pass. Archibald draait met de bal, schiet en ... MacUlric probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brown Oaks - Saxon Britons 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brown Oaks 48%, Saxon Britons 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brown Oaks - Saxon Britons 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brown Oaks 50%, Saxon Britons 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brown Oaks - Saxon Britons 2:2