Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huragan Czereśniaki Leśne FC The Swamp FC
Normal Tactiek 532
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.2 gemiddelde waardering 37.7
average Schieten adequate
poor Passen adequate
weak Verdedigen average


2e minuut.
Tete heeft problemen om de bal te vangen. Di Ricci is nu in balbezit. Di Ricci passt de bal zonder na te denken. Knioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Knioła draait met de bal, schiet en ... Baas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Costa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gakpo is nu in balbezit. Costa onderschept slim de pass. Costa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Knioła is nu in balbezit. Knioła schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Czereśniaki Leśne FC - The Swamp FC 0:1

5e minuut.
Pandelescu rent richting de bal. Pandelescu geeft de bal voor. Gakpo heeft problemen om de bal te vangen. Costa is nu in balbezit. Costa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Gakpo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gakpo geeft een hoge lob. Daar is de Roover, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van der Gijp is nu in balbezit. van der Gijp draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Costa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Schouppe komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Pandelescu speelt de bal door. Di Ricci bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Ricci passt de bal in één keer door. Schouppe bereikt de bal nog maar net als eerste. Schouppe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Boerebach rent richting de bal. Carucci is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boerebach. Boerebach krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Di Ricci bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Ricci probeert naar een medespeler te passen. Schouppe is nu in balbezit. Schouppe haalt uit met een fantastische trap. Baas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Di Ricci controleert de bal met de borst. Tete onderschept slim de pass. Di Ricci met een sublieme pass. Knioła rent richting de bal. Knioła schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Knioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Knioła passt de bal met de wreef. Groninger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schouppe is nu in balbezit. Carucci geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Furnea kopt de bal weg. Klungelig pakt Di Ricci de bal. Di Ricci passt de bal in één keer door. Schouppe bereikt de bal nog maar net als eerste. Schouppe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Knioła rent richting de bal. Di Ricci bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Ricci passt de bal zonder na te denken. Schouppe bereikt de bal nog maar net als eerste. Schouppe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Babický speelt de bal door. Carucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Carucci passt de bal met de wreef. Furnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Furnea geeft de bal voor. Baas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Di Ricci rent richting de bal. Di Ricci passt de bal in één keer door. Schouppe rent richting de bal. Schouppe haalt uit met een fantastische trap. Baas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Czereśniaki Leśne FC - The Swamp FC 0:2

43e minuut.
Di Ricci met een sublieme pass. Klungelig pakt Schouppe de bal. Di Ricci geeft een hoge lob. Pandelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandelescu geeft de bal voor. Baas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Czereśniaki Leśne FC 72%, The Swamp FC 28%.
Huragan Czereśniaki Leśne FC - The Swamp FC 0:2

50e minuut.
Klungelig pakt Schouppe de bal. de Kock onderschept slim de pass. de Kock geeft de bal voor. de Roover kopt de bal weg. Di Ricci probeert naar een medespeler te passen. Baas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Baas met een harde bal richting middenveld. Babický heeft problemen om de bal te vangen. van der Tol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. van der Tol krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Klungelig pakt de Kock de bal. Knioła bereikt de bal nog maar net als eerste. de Kock onderschept slim de pass. Di Ricci onderschept slim de pass. Di Ricci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Babický probeert naar een medespeler te passen. Di Ricci bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Ricci probeert naar een medespeler te passen. Schouppe bereikt de bal nog maar net als eerste. Schouppe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Furnea met een sublieme pass. Carucci rent richting de bal. Carucci probeert naar een medespeler te passen. Knioła is nu in balbezit. Knioła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Czereśniaki Leśne FC 71%, The Swamp FC 29%.
Huragan Czereśniaki Leśne FC - The Swamp FC 0:2