Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Deportivo Prague Hustlers
3-2-3-2™ Tactiek R2D2
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
67.2 gemiddelde waardering 67.4
very good Schieten formidable
excellent Passen very good
incredible Verdedigen outstanding


9e minuut.
Harasimczuk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stehno de bal. Skolimowski rent richting de bal. Skolimowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Deportivo Prague - Hustlers 1:0

35e minuut.
Kramflek is nu in balbezit. Corpodean onderschept slim de pass. Corpodean geeft een lange en hoge pass. Kardoš is nu in balbezit. Kardoš schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Piwko passt de bal met de wreef. Harasimczuk is nu in balbezit. Gallegos rent richting de bal. Kardoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardoš draait met de bal, schiet en ... Ciurea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Deportivo Prague 57%, Hustlers 43%.
AC Deportivo Prague - Hustlers 1:0

46e minuut.
Vavřík komt het veld opgelopen. Spagnolo komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Corpodean bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimek onderschept slim de pass. Šimek speelt de bal door. Zeligmanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeligmanas schiet op doel. Vahidov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Mahşer geeft een hoge lob. Zeligmanas kan de bal niet met de borst controleren. Horozcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeligmanas onderschept slim de pass. Zeligmanas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Skolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pingel rent richting de bal. Pingel met een sublieme pass. Zeligmanas rent richting de bal. Zeligmanas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Vavřík onderschept slim de pass. Vavřík met een sublieme pass. Cafourek rent richting de bal. Cafourek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Deportivo Prague - Hustlers 2:0

57e minuut.
Stehno rent richting de bal. Stehno geeft de bal voor. Solomon rent richting de bal. Zeligmanas onderschept slim de pass. Zeligmanas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Karavatellis rent richting de bal. Vavřík verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Stehno zijn tegenspeler op de grond. Stehno krijgt een gele kaart. Vavřík raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

71e minuut.
Solomon geeft een lange en hoge pass. Inworp. Karavatellis met de inworp. Pingel geeft de bal voor. Zeligmanas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Deportivo Prague - Hustlers 2:1

72e minuut.
Harasimczuk probeert de bal met de borst te controleren. Kramflek geeft de bal voor. Zeligmanas rent richting de bal. Zeligmanas haalt uit met een fantastische trap. Vahidov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Deportivo Prague - Hustlers 2:2

82e minuut.
Daucher kopt de bal weg. Gallegos rent richting de bal. Gallegos geeft een lange en hoge pass. Zeligmanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeligmanas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Deportivo Prague 67%, Hustlers 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Deportivo Prague - Hustlers 2:2