Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-14 18:52
  • Competitiewedstrijd: Liga III.05
  • Stadion: Vrbov Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 20000
Vrbov Bustik
541 Tactiek 4-1-3-2
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 46
zeer goed Schieten goed
solide Passen goed
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Surdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Surdu passt de bal met de wreef. Ðujić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðujić haalt uit met een fantastische trap. bin Mat Jusoh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vrbov - Bustik 0:1

2e minuut.
Ðujić bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra verovert de bal door een tackle van achteren. Bahamonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Norma bereikt de bal nog maar net als eerste. Norma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Lauersen passt de bal met de wreef. Major bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatore tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amatore krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Vlăsceanu onderschept slim de pass. Arconada onderschept slim de pass. Arconada probeert naar een medespeler te passen. Bal rent richting de bal. Bal draait met de bal, schiet en ... Raríz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Bal bereikt de bal nog maar net als eerste. Surdu verovert de bal door een tackle van achteren. Major bereikt de bal nog maar net als eerste. Major haalt uit met een fantastische trap. Raríz probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vrbov - Bustik 1:1

12e minuut.
Vlăsceanu verovert de bal door een tackle van achteren. Falletta Caravasso is nu in balbezit. Falletta Caravasso heeft problemen om de bal te vangen. Falletta Caravasso haalt uit met een fantastische trap. Raríz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vrbov - Bustik 2:1

16e minuut.
Herzig geeft een lange en hoge pass. Fraschini probeert naar een medespeler te passen. Ðujić rent richting de bal. Ðujić schiet op doel. bin Mat Jusoh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vrbov - Bustik 2:2

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fraschini met de inworp. Norma rent richting de bal. Norma geeft de bal voor. Bahamonde krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vrbov - Bustik 2:3

34e minuut.
Bălăcescu rent richting de bal. Bal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bălăcescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Amatore zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bahamonde is nu in balbezit. Norma geeft de bal voor. Ðujić krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Bal kopt de bal weg. Amatore rent richting de bal. Major onderschept slim de pass. Major haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vrbov - Bustik 3:3

43e minuut.
Surdu passt de bal zonder na te denken. Daar is Falletta Caravasso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falletta Caravasso passt de bal zonder na te denken. Bal is nu in balbezit. Bal haalt uit met een fantastische trap. Raríz bokst de bal weg.

45e minuut.
Falletta Caravasso met een snelle inworp. Bal rent richting de bal. Vlăsceanu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vlăsceanu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vrbov 55%, Bustik 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vrbov - Bustik 3:3

46e minuut.
Bahamonde probeert naar een medespeler te passen. Amatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Bal rent richting de bal. Bal haalt uit met een fantastische trap. Raríz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Amatore de bal onder controle te krijgen. Surdu probeert naar een medespeler te passen. Bal rent richting de bal. Bal haalt uit met een fantastische trap. Raríz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vrbov - Bustik 4:3

71e minuut.
Lauersen passt de bal in één keer door. Falletta Caravasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Falletta Caravasso passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bal de bal. Bal speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Falletta Caravasso probeert naar een medespeler te passen. Bal rent richting de bal. Major bereikt de bal nog maar net als eerste. Major draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vrbov - Bustik 5:3

89e minuut.
Fraschini is nu in balbezit. Lauersen verovert de bal door een tackle van achteren. Lauersen geeft een lange en hoge pass. Bal is nu in balbezit. Bal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vrbov 45%, Bustik 55%.
Vrbov - Bustik 5:3