Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-14 18:52
  • Competitiewedstrijd: Liga III.07
  • Stadion: Saimiho Chrám
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 17461
Saimi Angels Fc Tichonice
JedenaJeden Tactiek U3 Upgrade
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
54.6 gemiddelde waardering 50.9
goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Maurel kopt de bal weg. Daar is Cocalić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaninović bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychlík onderschept slim de pass. Rychlík schiet op doel. Liszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Cvarda is nu in balbezit. Cvarda passt de bal met de wreef. Daar is Fajt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fajt geeft de bal voor. Rychlík maakt een snoekduik en kopt de bal. Liszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Šlupka met een snelle inworp. Zaninović is nu in balbezit. Zaninović geeft een lange en hoge pass. Žilić springt en kopt de bal. Storli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - Fc Tichonice 0:1

13e minuut.
Majkrzak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Santórum. Majkrzak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hes met een snel genomen vrije trap. Žilić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Šlupka passt de bal zonder na te denken. Majkrzak is nu in balbezit. Gallego tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gallego krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Collet bereikt de bal nog maar net als eerste. Collet geeft een lange en hoge pass. Daar is Olejník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rychlík rent richting de bal. Rychlík draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Saimi Angels - Fc Tichonice 1:1

23e minuut.
Hes passt de bal zonder na te denken. Maurel bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurel speelt de bal door. Zaninović speelt de bal door. Žilić geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Hes controleert de bal met de borst. Zaninović is nu in balbezit. Zaninović geeft een lange en hoge pass. Majkrzak rent richting de bal. Majkrzak draait met de bal, schiet en ... Storli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Gallego geeft de bal voor. Záviska kopt de bal weg. Daar is Matějek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rychlík is nu in balbezit. Rychlík haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Liszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Santórum geeft de bal voor. Maurel bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Záviska zijn tegenspeler op de grond. Záviska krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saimi Angels 48%, Fc Tichonice 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Saimi Angels - Fc Tichonice 1:1

51e minuut.
Záviska bereikt de bal nog maar net als eerste. Záviska met een sublieme pass. Tauský met een sublieme pass. Fajt bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajt geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Klungelig pakt Maurel de bal. Žilić is nu in balbezit. Zaninović is nu in balbezit. Zaninović geeft een hoge lob. Majkrzak krijgt zijn hoofd ertegen. Storli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Majkrzak is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Fajt geeft de bal voor. Kusideł kopt de bal weg. Žilić rent richting de bal. Majkrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkrzak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Žilić is nu in balbezit. Žilić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Zaninović geeft een lange en hoge pass. Daar is Žilić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Collet rent richting de bal. Žilić onderschept slim de pass. Žilić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - Fc Tichonice 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saimi Angels 44%, Fc Tichonice 56%.
Saimi Angels - Fc Tichonice 1:2