Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC CAMLIKOV TJ kopaná
442NAiS Tactiek Defend
47% Balbezit 53%
16% Spel op eigen helft 84%
37 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 46.2
uitmuntend Schieten redelijk
uitstekend Passen redelijk
solide Verdedigen goed


4e minuut.
Puurmann geeft een hoge lob. Inworp. Sysel met een snelle inworp. Csernyánszki is nu in balbezit. Csernyánszki geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zsák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Ovelar is nu in balbezit. Ovelar geeft een hoge lob. Camenisch rent richting de bal. Camenisch draait met de bal, schiet en ... Zsák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CAMLIKOV - TJ kopaná 1:0

14e minuut.
Zagalo met een harde bal richting middenveld. Sysel kopt de bal weg. Csernyánszki probeert naar een medespeler te passen. Camenisch heeft problemen om de bal te vangen. Camenisch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ovelar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Klinsmann de bal. Camenisch is nu in balbezit. Camenisch schiet op doel. Zsák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CAMLIKOV - TJ kopaná 2:0

18e minuut.
Zsák speelt de bal door. Ovelar kopt de bal weg. Csernyánszki is nu in balbezit. Csernyánszki passt de bal in één keer door. Camenisch geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ovelar geeft een hoge lob. Daar is Camenisch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camenisch speelt de bal door. Petekkaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Petekkaya schiet op doel. Zsák bokst de bal weg.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ovelar met de inworp. Csernyánszki geeft de bal voor. Camenisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Camenisch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CAMLIKOV - TJ kopaná 3:0

29e minuut.
Daar is Herczeg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ovelar onderschept slim de pass. Ovelar probeert naar een medespeler te passen. Camenisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Camenisch haalt uit met een fantastische trap. Zsák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Petekkaya is nu in balbezit. Petekkaya haalt uit met een fantastische trap. Zsák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Camenisch rent richting de bal. Camenisch geeft een hoge lob. Petekkaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Petekkaya schiet op doel. Zsák probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ovelar is nu in balbezit. Ovelar geeft een lange en hoge pass. Herczeg probeert de bal aan de voet te houden. Camenisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Camenisch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Csernyánszki is nu in balbezit. Camenisch is nu in balbezit. Camenisch passt de bal zonder na te denken. Petekkaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Petekkaya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Zsák speelt de bal door. Csernyánszki is nu in balbezit. Csernyánszki speelt de bal door. Camenisch rent richting de bal. Camenisch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Doeltrap. Zsák trapt de bal weg. Csernyánszki kopt de bal weg. Camenisch is nu in balbezit. Camenisch schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ovelar kopt de bal weg. Csernyánszki heeft problemen om de bal te vangen. Csernyánszki passt de bal met de wreef. Camenisch is nu in balbezit. Camenisch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CAMLIKOV - TJ kopaná 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CAMLIKOV 10%, TJ kopaná 90%.
FC CAMLIKOV - TJ kopaná 4:0

46e minuut.
Petekkaya rent richting de bal. Petekkaya passt de bal zonder na te denken. Camenisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Camenisch draait met de bal, schiet en ... Puurmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zsák bokst de bal weg.

47e minuut.
Koçlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçlar geeft een hoge lob. Koval speelt de bal door. Ovelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovelar geeft de bal voor. Zsák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Cuvillier kopt de bal weg. Csernyánszki rent richting de bal. Csernyánszki passt de bal met de wreef. Camenisch rent richting de bal. Camenisch haalt uit met een fantastische trap. Zsák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Suttr probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chodacki is nu in balbezit. Suttr tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Suttr krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Yalgı geeft een lange en hoge pass. Ovelar kopt de bal weg. Csernyánszki probeert naar een medespeler te passen. Camenisch heeft problemen om de bal te vangen. Camenisch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC CAMLIKOV - TJ kopaná 5:0

66e minuut.
Leal geeft een hoge lob. Petekkaya kopt de bal weg. Koval met een sublieme pass. Camenisch is nu in balbezit. Camenisch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CAMLIKOV - TJ kopaná 6:0

70e minuut.
Yalgı rent richting de bal. Yalgı geeft de bal voor. Leal kopt de bal weg. Koval geeft een hoge lob. Camenisch krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Ovelar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koval bereikt de bal nog maar net als eerste. Koval probeert naar een medespeler te passen. Camenisch rent richting de bal. Camenisch schiet op doel. Zsák bokst de bal weg.

78e minuut.
Koval speelt de bal door. Klungelig pakt Csernyánszki de bal. Csernyánszki speelt de bal door. Camenisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Camenisch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Leal met een sublieme pass. Camenisch heeft problemen om de bal te vangen. Csernyánszki rent richting de bal. Camenisch is nu in balbezit. Camenisch schiet op doel. Paal! Zsák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Zagalo is nu in balbezit. Zagalo geeft een lange en hoge pass. Ovelar met een sublieme pass. Camenisch rent richting de bal. Camenisch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CAMLIKOV 23%, TJ kopaná 77%.
FC CAMLIKOV - TJ kopaná 6:0