Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Einheit Pankow FC.Hurra
hn5-3-2FL2AST# Tactiek ABS
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 51.1
excellent Schieten solid
very good Passen solid
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Delle Fraine verovert de bal door een tackle van achteren. Delle Fraine geeft een hoge lob. Inworp. Dejnowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bertrands geeft een lange en hoge pass. Althof kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Khoualed met een sublieme pass. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerber verovert de bal door een tackle van achteren. Gerber geeft een lange en hoge pass. Mazet krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Mazet bereikt de bal nog maar net als eerste. Chardalias verovert de bal door een tackle van achteren. Chardalias met een sublieme pass. Jancker is nu in balbezit. Jancker haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Soens probeert naar een medespeler te passen. Bertrands heeft problemen om de bal te vangen. John met een sublieme pass. Daar is Langendorf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langendorf haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Soens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Stănică passt de bal zonder na te denken. Daar is Jańczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jańczyk geeft een lange en hoge pass. Langendorf rent richting de bal. Langendorf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Einheit Pankow - FC.Hurra 1:0

25e minuut.
Langendorf passt de bal in één keer door. Hornáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornáček probeert naar een medespeler te passen. Langendorf is nu in balbezit. Langendorf schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Sypiański is nu in balbezit. Sypiański geeft een lange en hoge pass. Czagala is nu in balbezit. Czagala schiet op doel. Althof werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Einheit Pankow - FC.Hurra 1:1

41e minuut.
Klungelig pakt Bertrands de bal. Bertrands passt de bal met de wreef. Mcguiness is nu in balbezit. Czagala onderschept slim de pass. Czagala schiet op doel. Althof probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Einheit Pankow 48%, FC.Hurra 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Einheit Pankow - FC.Hurra 1:1

46e minuut.
Dahlmann komt het veld opgelopen. Jenniches komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Gerber met een sublieme pass. Guajajara heeft problemen om de bal te vangen. Dahlmann verovert de bal door een tackle van achteren. Langendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Langendorf schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Kędra bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlmann onderschept slim de pass. Dahlmann speelt de bal door. Langendorf rent richting de bal. Langendorf schiet op doel. Soens bokst de bal weg. Klungelig pakt Dahlmann de bal. Langendorf is nu in balbezit. Langendorf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Einheit Pankow - FC.Hurra 2:1

59e minuut.
Jańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jańczyk met een sublieme pass. Jancker is nu in balbezit. Jancker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Inworp. Wiggers komt het veld opgelopen. Wiggers met een snelle inworp. Hornáček rent richting de bal. Hornáček geeft een lange en hoge pass. Jancker maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Stănică geeft een lange en hoge pass. Wiggers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiggers met een sublieme pass. Dahlmann is nu in balbezit. Dahlmann schiet op doel. Soens bokst de bal weg.

71e minuut.
Inworp. Fornaciari komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Jańczyk is nu in balbezit. Jańczyk speelt de bal door. Dahlmann rent richting de bal. Dahlmann haalt uit met een fantastische trap. Soens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Einheit Pankow - FC.Hurra 3:1

78e minuut.
Jańczyk geeft een hoge lob. Wiggers is nu in balbezit. Guajajara begaat een overtreding. Wiggers is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hornáček komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Jenniches geeft een hoge lob. Inworp. Dejnowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bertrands kan de bal niet met de borst controleren. Bertrands draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Mazet kopt de bal weg. Mcguiness geeft een hoge lob. Wiggers is nu in balbezit. Wiggers haalt uit met een fantastische trap. Soens maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Dahlmann is nu in balbezit. Dahlmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Einheit Pankow 39%, FC.Hurra 61%.
Einheit Pankow - FC.Hurra 3:1