Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prinzessin Lillifee Fenerbats
Lina1 Tactiek MiracleTactic
36% Balbezit 64%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.2 gemiddelde waardering 45.3
poor Schieten solid
weak Passen good
poor Verdedigen good


3e minuut.
Teodoru rent richting de bal. Teodoru probeert naar een medespeler te passen. Vipotnik rent richting de bal. Vipotnik haalt uit met een fantastische trap. Floreński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - Fenerbats 0:1

4e minuut.
Trochim passt de bal zonder na te denken. Naujoks is nu in balbezit. Vipotnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vipotnik draait met de bal, schiet en ... Floreński probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Maita met een harde bal richting middenveld. Stoksik kopt de bal weg. Daar is Pintilei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vipotnik is nu in balbezit. Vipotnik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Pintilei rent richting de bal. Vipotnik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt da Silva Martins de bal. Pintilei is nu in balbezit. Pintilei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - Fenerbats 0:2

13e minuut.
Delmas rent richting de bal. Delmas passt de bal zonder na te denken. da Silva Martins speelt de bal door. Úri rent richting de bal. Úri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - Fenerbats 0:3

27e minuut.
da Silva Martins met een sublieme pass. Stoksik met een sublieme pass. Daar is Demiańczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilei geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Naujoks is nu in balbezit. Naujoks passt de bal met de wreef. Demiańczuk is nu in balbezit. Vipotnik is nu in balbezit. Vipotnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - Fenerbats 0:4

32e minuut.
Daar is Maita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vipotnik is nu in balbezit. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Vipotnik verovert de bal door een tackle van achteren. Vipotnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - Fenerbats 0:5

39e minuut.
da Silva Martins is nu in balbezit. Delmas met een sublieme pass. Úri bereikt de bal nog maar net als eerste. Vipotnik is nu in balbezit. Vipotnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Úri rent richting de bal. Úri speelt de bal door. Vipotnik rent richting de bal. Vipotnik draait met de bal, schiet en ... Floreński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - Fenerbats 0:6

44e minuut.
Vipotnik verovert de bal door een tackle van achteren. Vipotnik met een sublieme pass. Pintilei rent richting de bal. Pintilei schiet op doel. Floreński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - Fenerbats 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prinzessin Lillifee 67%, Fenerbats 33%.
Prinzessin Lillifee - Fenerbats 0:7

52e minuut.
da Silva Martins speelt de bal door. Vipotnik heeft problemen om de bal te vangen. Vipotnik schiet op doel. Leno probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - Fenerbats 0:8

57e minuut.
Fąk passt de bal in één keer door. Pintilei rent richting de bal. Pintilei speelt de bal door. Vipotnik is nu in balbezit. Vipotnik schiet op doel. Floreński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Pintilei verovert de bal door een tackle van achteren. Pintilei met een sublieme pass. Dévora is nu in balbezit. Vipotnik onderschept slim de pass. Vipotnik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - Fenerbats 0:9

63e minuut.
Delmas heeft problemen om de bal te vangen. Delmas passt de bal in één keer door. da Silva Martins speelt de bal door. Vipotnik rent richting de bal. Vipotnik draait met de bal, schiet en ... Floreński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - Fenerbats 0:10

67e minuut.
Naujoks geeft een lange en hoge pass. Inworp. Úri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vipotnik is nu in balbezit. Vipotnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - Fenerbats 0:11

68e minuut.
Chomiński probeert naar een medespeler te passen. Maita bereikt de bal nog maar net als eerste. Vipotnik onderschept slim de pass. Vipotnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - Fenerbats 0:12

73e minuut.
Úri met een sublieme pass. Delmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmas speelt de bal door. Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilei haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Vipotnik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Homberg komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Kosov passt de bal met de wreef. da Silva Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva Martins met een sublieme pass. Homberg heeft problemen om de bal te vangen. Homberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - Fenerbats 0:13

80e minuut.
da Silva Martins passt de bal in één keer door. Pintilei is nu in balbezit. Pintilei passt de bal zonder na te denken. Homberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Homberg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Úri bereikt de bal nog maar net als eerste. Úri schiet op doel. Naujoks probeert de bal aan de voet te houden. Pintilei is nu in balbezit. Pintilei schiet op doel. Floreński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Dévora is nu in balbezit. Homberg onderschept slim de pass. Úri is nu in balbezit. Úri haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Naujoks de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prinzessin Lillifee 80%, Fenerbats 20%.
Prinzessin Lillifee - Fenerbats 0:13