Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aufstieg 04 FC Globetrotter Köln
Sturm Tactiek 4-1-3-2
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
49.1 gemiddelde waardering 44.5
good Schieten solid
solid Passen solid
solid Verdedigen good


3e minuut.
Kıbrıslıoğlu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buleatã zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bojko rent richting de bal. Bojko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Ryszko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Krzywania geeft de bal voor. Abeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojko is nu in balbezit. Bojko haalt uit met een fantastische trap. Ryszko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aufstieg 04 - FC Globetrotter Köln 0:1

17e minuut.
Zubko passt de bal zonder na te denken. Vercruysse probeert naar een medespeler te passen. Abeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Abeti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aufstieg 04 - FC Globetrotter Köln 0:2

20e minuut.
Rühmann rent richting de bal. Rühmann geeft een hoge lob. Əzizbəyli is nu in balbezit. Əzizbəyli geeft de bal voor. Buleatã kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Mydło geeft een lange en hoge pass. Inworp. Buleatã met de inworp. Bojko is nu in balbezit. Bojko schiet op doel. Ryszko bokst de bal weg.

27e minuut.
Ryszko trapt de bal weg van het doel. Łaski kopt de bal weg. Gonska is nu in balbezit. Gonska haalt uit met een fantastische trap. Chytrák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aufstieg 04 - FC Globetrotter Köln 1:2

29e minuut.
Kwietniak probeert naar een medespeler te passen. Abeti rent richting de bal. Abeti passt de bal zonder na te denken. Bojko rent richting de bal. Bojko draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Aufstieg 04 - FC Globetrotter Köln 1:3

30e minuut.
Zubko is nu in balbezit. Zubko passt de bal met de wreef. Gonska is nu in balbezit. Gonska schiet op doel. Chytrák probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Krzywania kopt de bal weg. Kwietniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwietniak probeert naar een medespeler te passen. Abeti is nu in balbezit. Abeti schiet op doel. Ryszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Gonska onderschept slim de pass. Kwietniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwietniak probeert naar een medespeler te passen. Bojko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aufstieg 04 63%, FC Globetrotter Köln 37%.
Aufstieg 04 - FC Globetrotter Köln 1:3

63e minuut.
Əzizbəyli geeft een lange en hoge pass. Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonska verovert de bal door een tackle van achteren. Gonska haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Inworp. Azuaga komt het veld opgelopen. Vergoossen passt de bal zonder na te denken. Zubko rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rühmann. Zubko wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Vergoossen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gonska rent richting de bal. Gonska schiet op doel. Azuaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aufstieg 04 - FC Globetrotter Köln 2:3

67e minuut.
Gonska probeert de bal aan de voet te houden. Mydło is nu in balbezit. Mydło geeft de bal voor. Łaski is nu in balbezit. Łaski haalt uit met een fantastische trap. Azuaga bokst de bal weg. Łaski is nu in balbezit. Łaski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aufstieg 04 - FC Globetrotter Köln 3:3

72e minuut.
Inworp. Jallow komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Kıbrıslıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jallow verovert de bal door een tackle van achteren. Jallow geeft een hoge lob. Abeti is nu in balbezit. Abeti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Butcaru geeft een lange en hoge pass. Mydło geeft een lange en hoge pass. Łaski is nu in balbezit. Łaski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Bojko heeft problemen om de bal te vangen. Ferranti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferranti passt de bal zonder na te denken. Gonska bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonska schiet op doel. Azuaga bokst de bal weg. Gonska rent richting de bal. Gonska geeft een hoge lob. Azuaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Kıbrıslıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Jallow rent richting de bal. Abeti rent richting de bal. Abeti haalt uit met een fantastische trap. Ryszko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aufstieg 04 - FC Globetrotter Köln 3:4

90e minuut.
Mydło geeft de bal voor. Daar is Jallow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojko speelt de bal door. Abeti is nu in balbezit. Abeti schiet op doel. Ryszko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aufstieg 04 52%, FC Globetrotter Köln 48%.
Aufstieg 04 - FC Globetrotter Köln 3:4