Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RO Agathois Le Juste Milieu
4++ Tactiek 442
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
48.5 gemiddelde waardering 43.6
excellent Schieten good
adequate Passen good
excellent Verdedigen good


12e minuut.
Depdep is nu in balbezit. Mahé onderschept slim de pass. Mahé speelt de bal door. Baud rent richting de bal. Baud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RO Agathois - Le Juste Milieu 0:1

21e minuut.
Pavlásek passt de bal met de wreef. Baron rent richting de bal. Baron geeft een lange en hoge pass. Kömürcü is nu in balbezit. Kömürcü draait met de bal, schiet en ... Bach bokst de bal weg.

27e minuut.
Hubert rent richting de bal. Mirancea onderschept slim de pass. Mirancea passt de bal zonder na te denken. Kömürcü bereikt de bal nog maar net als eerste. Kömürcü schiet op doel. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Depdep kopt de bal weg. Klungelig pakt Mahé de bal. Mahé geeft een lange en hoge pass. Baďora is nu in balbezit. Baďora geeft een lange en hoge pass. Bach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Baďora geeft een lange en hoge pass. Pavlásek kopt de bal weg. Vitányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitányi haalt uit met een fantastische trap. Bach maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

39e minuut.
Depdep verovert de bal door een tackle van achteren. Depdep speelt de bal door. Kömürcü is nu in balbezit. Kömürcü schiet op doel. Bach werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RO Agathois - Le Juste Milieu 1:1

40e minuut.
Lebel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Mattonai de bal. Mattonai geeft een hoge lob. Mahé is nu in balbezit. Mahé geeft de bal voor. Cacciottolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Baďora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Le Bris bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Bris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RO Agathois - Le Juste Milieu 1:2

43e minuut.
Mattonai rent richting de bal. Mattonai passt de bal zonder na te denken. Baron rent richting de bal. Le Bris verovert de bal door een tackle van achteren. Le Bris schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Hubert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubert passt de bal in één keer door. Baďora geeft een lange en hoge pass. Le Bris is nu in balbezit. Le Bris schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RO Agathois 47%, Le Juste Milieu 53%.
RO Agathois - Le Juste Milieu 1:2

49e minuut.
Hubert kopt de bal weg. Inworp. Pavlásek met een snelle inworp. Vitányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitányi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Bârlădeanu onderschept slim de pass. Bârlădeanu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hubert de bal. Kömürcü rent richting de bal. Kömürcü schiet op doel. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Mirancea geeft een lange en hoge pass. Mattonai speelt de bal door. Klubkovas heeft problemen om de bal te vangen. Le Bris rent richting de bal. Le Bris schiet op doel. Cacciottolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Baďora probeert naar een medespeler te passen. Baron geeft een lange en hoge pass. Vitányi rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pavlásek zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kömürcü is nu in balbezit. Kömürcü haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RO Agathois - Le Juste Milieu 2:2

84e minuut.
Lebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitányi onderschept slim de pass. Vitányi passt de bal zonder na te denken. Kömürcü is nu in balbezit. Kömürcü haalt uit met een fantastische trap. Bach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Mirancea heeft problemen om de bal te vangen. Pocierznicki is nu in balbezit. Pocierznicki passt de bal met de wreef. Bârlădeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârlădeanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Baďora passt de bal in één keer door. Pocierznicki speelt de bal door. López speelt de bal door. Mahé rent richting de bal. Mahé draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RO Agathois 44%, Le Juste Milieu 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RO Agathois - Le Juste Milieu 2:2