Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pulepo F.C. Apatía
pulepoconnection Tactiek Impasible
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 72
very good Schieten incredible
solid Passen outstanding
solid Verdedigen formidable


15e minuut.
Abugattás is nu in balbezit. Korczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Murtomäki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Korczewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stojković legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brière kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Klungelig pakt Soyez de bal. Soyez geeft een hoge lob. Radziusz kopt de bal weg. Soyez geeft de bal voor. Radziusz maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Valle geeft de bal voor. Murtomäki kopt de bal weg. Łukaszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukaszewicz geeft een hoge lob. Wiercioch maakt een snoekduik en kopt de bal. Zeynalli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Radziusz is nu in balbezit. Radziusz draait met de bal, schiet en ... Zeynalli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulepo F.C. - Apatía 0:1

21e minuut.
Daar is Soyez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soyez speelt de bal door. Lixăndroiu probeert naar een medespeler te passen. Wiercioch rent richting de bal. Wiercioch draait met de bal, schiet en ... Zeynalli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Soyez speelt de bal door. Lixăndroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lixăndroiu passt de bal met de wreef. Łukaszewicz heeft problemen om de bal te vangen. Łukaszewicz geeft de bal voor. Zeynalli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Radziusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Radziusz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulepo F.C. - Apatía 0:2

26e minuut.
Wiercioch is nu in balbezit. Wiercioch passt de bal zonder na te denken. Soyez rent richting de bal. Soyez geeft de bal voor. Radziusz kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Radziusz passt de bal met de wreef. Soyez bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyez geeft een lange en hoge pass. Wiercioch rent richting de bal. Wiercioch draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Soyez is nu in balbezit. Soyez geeft een hoge lob. Trung Phúc bereikt de bal nog maar net als eerste. Radziusz verovert de bal door een tackle van achteren. Radziusz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pulepo F.C. 72%, Apatía 28%.
Pulepo F.C. - Apatía 0:2

48e minuut.
Kruziński rent richting de bal. Kruziński geeft een lange en hoge pass. Wiercioch rent richting de bal. Wiercioch schiet op doel. Zeynalli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulepo F.C. - Apatía 0:3

51e minuut.
Zeynalli met een sublieme pass. Lixăndroiu is nu in balbezit. Lixăndroiu geeft een lange en hoge pass. Radziusz is nu in balbezit. Radziusz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Quindós probeert naar een medespeler te passen. Turienzo Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Turienzo Álvarez passt de bal met de wreef. Stojković is nu in balbezit. Stojković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Murtomäki verovert de bal door een tackle van achteren. Murtomäki probeert naar een medespeler te passen. Radziusz is nu in balbezit. Wiercioch bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiercioch draait met de bal, schiet en ... Zeynalli bokst de bal weg.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łukaszewicz met de inworp. Suttie rent richting de bal. Wiercioch onderschept slim de pass. Wiercioch geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Łukaszewicz geeft de bal voor. Daar is Valle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radziusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Radziusz haalt uit met een fantastische trap. Zeynalli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulepo F.C. - Apatía 0:4

68e minuut.
Pataxó rent richting de bal. Wiercioch verovert de bal door een tackle van achteren. Wiercioch probeert naar een medespeler te passen. Radziusz rent richting de bal. Radziusz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Soyez bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyez passt de bal zonder na te denken. Radziusz is nu in balbezit. Radziusz schiet op doel. Trung Phúc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Lixăndroiu heeft problemen om de bal te vangen. Bugu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Valle de bal. Radziusz rent richting de bal. Radziusz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Klungelig pakt Puñal Martínez de bal. Puñal Martínez probeert naar een medespeler te passen. Suttie rent richting de bal. Wiercioch verovert de bal door een tackle van achteren. Wiercioch schiet op doel. Zeynalli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pulepo F.C. 76%, Apatía 24%.
Pulepo F.C. - Apatía 0:4