Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IES Pau Vila f.c maba
Normal Tactiek MABA--M--2
40% Balbezit 60%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 61
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 62.4
poor Schieten incredible
weak Passen excellent
weak Verdedigen very good


1e minuut.
Platas is nu in balbezit. Platas passt de bal zonder na te denken. Fidalgo controleert de bal met de borst. Sofianopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofianopoulos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Eizaguirre trapt de bal weg van het doel. Silaghi speelt de bal door. Sofianopoulos is nu in balbezit. Sofianopoulos draait met de bal, schiet en ... Eizaguirre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IES Pau Vila - f.c maba 0:1

5e minuut.
Curiel is nu in balbezit. Curiel geeft de bal voor. Koulocheris met een sublieme pass. Sofianopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofianopoulos draait met de bal, schiet en ... Eizaguirre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Valerio Olivera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Koulocheris neemt de hoekschop. Goemaere rent richting de bal. Goemaere draait met de bal, schiet en ... Eizaguirre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

10e minuut.
Doeltrap. Maceda met een harde bal richting middenveld. Silaghi kopt de bal weg. Sofianopoulos rent richting de bal. Sofianopoulos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Vicente is nu in balbezit. Sofianopoulos onderschept slim de pass. Sofianopoulos passt de bal zonder na te denken. Goemaere rent richting de bal. Goemaere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IES Pau Vila - f.c maba 0:2

17e minuut.
Sofianopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofianopoulos geeft een lange en hoge pass. Goemaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Goemaere draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Maceda de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Silaghi met een sublieme pass. Daar is Koulocheris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koulocheris geeft een lange en hoge pass. Sofianopoulos rent richting de bal. Sofianopoulos draait met de bal, schiet en ... Eizaguirre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Vicente rent richting de bal. Goemaere verovert de bal door een tackle van achteren. Valerio Olivera is nu in balbezit. Sofianopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Sofianopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IES Pau Vila - f.c maba 0:3

24e minuut.
Maceda verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Håvbrandt zal de hoekschop nemen. Goemaere rent richting de bal. Goemaere haalt uit met een fantastische trap. Eizaguirre bokst de bal weg. Sofianopoulos is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Eizaguirre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sofianopoulos rent richting de bal. Paal! Sofianopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IES Pau Vila - f.c maba 0:4

25e minuut.
Silaghi passt de bal in één keer door. Håvbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Goemaere is nu in balbezit. Goemaere haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
IES Pau Vila - f.c maba 0:5

26e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Eizaguirre niet meer kan verder spelen. López Quirós komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Ponte kopt de bal weg. Klungelig pakt Cruzado de bal. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Goemaere verovert de bal door een tackle van achteren. Goemaere draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Koulocheris speelt de bal door. Silaghi probeert naar een medespeler te passen. Sofianopoulos rent richting de bal. Sofianopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IES Pau Vila - f.c maba 0:6

34e minuut.
Koulocheris probeert naar een medespeler te passen. Sofianopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Goemaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Goemaere schiet op doel. López Quirós maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IES Pau Vila - f.c maba 0:7

36e minuut.
López Quirós met een sublieme pass. Koulocheris kopt de bal weg. Klungelig pakt Pimentel de bal. Sofianopoulos rent richting de bal. Sofianopoulos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Koulocheris passt de bal zonder na te denken. Silaghi is nu in balbezit. Silaghi met een sublieme pass. Sofianopoulos rent richting de bal. Sofianopoulos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Håvbrandt speelt de bal door. Goemaere is nu in balbezit. Cruzado maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cruzado naar de kleedkamers voor een vroege douche. Goemaere moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Goemaere kan niet meer verder spelen. Kuźniak komt het veld opgelopen.

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Koulocheris zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Maceda de bal. Kuźniak is nu in balbezit. Kuźniak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Valerio Olivera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sofianopoulos is nu in balbezit. Sofianopoulos geeft de bal voor. Kuźniak rent richting de bal. Kuźniak haalt uit met een fantastische trap. López Quirós kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Silaghi rent richting de bal. Silaghi passt de bal met de wreef. Koulocheris met een sublieme pass. Sofianopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofianopoulos draait met de bal, schiet en ... López Quirós verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IES Pau Vila 85%, f.c maba 15%.
IES Pau Vila - f.c maba 0:7

46e minuut.
Sofianopoulos is nu in balbezit. Sofianopoulos met een sublieme pass. Kuźniak is nu in balbezit. Kuźniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IES Pau Vila - f.c maba 0:8

49e minuut.
Kuźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maceda is nu in balbezit. Maceda geeft de bal voor. Kuźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak draait met de bal, schiet en ... López Quirós bokst de bal weg. Sofianopoulos rent richting de bal. Sofianopoulos haalt uit met een fantastische trap. López Quirós probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IES Pau Vila - f.c maba 0:9

51e minuut.
Silaghi speelt de bal door. Kuźniak kan de bal niet met de borst controleren. Kuźniak passt de bal in één keer door. Sofianopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofianopoulos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Koulocheris met de inworp. Silaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi passt de bal met de wreef. Sofianopoulos rent richting de bal. Sofianopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IES Pau Vila - f.c maba 0:10

53e minuut.
Koulocheris onderschept slim de pass. Koulocheris passt de bal in één keer door. Kuźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak haalt uit met een fantastische trap. Maceda probeert de bal aan de voet te houden. López Quirós kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Sofianopoulos rent richting de bal. Sofianopoulos draait met de bal, schiet en ... López Quirós maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IES Pau Vila - f.c maba 0:11

58e minuut.
Silaghi speelt de bal door. Kuźniak is nu in balbezit. Kuźniak draait met de bal, schiet en ... Maceda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. López Quirós maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IES Pau Vila - f.c maba 0:12

60e minuut.
Montezuma passt de bal in één keer door. Koulocheris bereikt de bal nog maar net als eerste. Koulocheris passt de bal zonder na te denken. Sofianopoulos rent richting de bal. Sofianopoulos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Silaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi probeert naar een medespeler te passen. Koulocheris rent richting de bal. Koulocheris geeft de bal voor. Kuźniak springt en kopt de bal. López Quirós probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sofianopoulos rent richting de bal. Sofianopoulos haalt uit met een fantastische trap. López Quirós probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IES Pau Vila - f.c maba 0:13

62e minuut.
Fidalgo probeert naar een medespeler te passen. Koulocheris speelt de bal door. Kuźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofianopoulos rent richting de bal. Sofianopoulos haalt uit met een fantastische trap. López Quirós bokst de bal weg.

64e minuut.
Kuźniak is nu in balbezit. Kuźniak passt de bal met de wreef. Sofianopoulos rent richting de bal. Sofianopoulos draait met de bal, schiet en ... López Quirós werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IES Pau Vila - f.c maba 0:14

65e minuut.
Silaghi geeft een hoge lob. Sofianopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofianopoulos passt de bal met de wreef. Kuźniak is nu in balbezit. Kuźniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Sofianopoulos passt de bal met de wreef. Håvbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Håvbrandt geeft de bal voor. Kuźniak is nu in balbezit. Kuźniak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Silaghi met een sublieme pass. Håvbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Håvbrandt speelt de bal door. Kuźniak rent richting de bal. Kuźniak draait met de bal, schiet en ... López Quirós kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Platas rent richting de bal. Håvbrandt onderschept slim de pass. Håvbrandt geeft een lange en hoge pass. Sofianopoulos is nu in balbezit. Sofianopoulos draait met de bal, schiet en ... López Quirós probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Valerio Olivera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sofianopoulos is nu in balbezit. Sofianopoulos haalt uit met een fantastische trap. López Quirós probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
López Quirós trapt de bal weg. Koulocheris probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kuźniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuźniak haalt uit met een fantastische trap. López Quirós werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IES Pau Vila - f.c maba 0:15

76e minuut.
Silaghi rent richting de bal. Silaghi speelt de bal door. Sofianopoulos rent richting de bal. Sofianopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IES Pau Vila - f.c maba 0:16

80e minuut.
Vicente speelt de bal door. Carpio Pineda controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Montezuma maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sofianopoulos rent richting de bal. Sofianopoulos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Frangkou probeert naar een medespeler te passen. Håvbrandt rent richting de bal. Håvbrandt passt de bal met de wreef. Kuźniak rent richting de bal. Kuźniak schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kuźniak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cortis komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Koulocheris zal de hoekschop nemen. Sofianopoulos maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Curiel rent richting de bal. Silaghi onderschept slim de pass. Silaghi speelt de bal door. Sofianopoulos rent richting de bal. Sofianopoulos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Maceda geeft een lange en hoge pass. Mulrooney kopt de bal weg. Cortis rent richting de bal. Sofianopoulos rent richting de bal. Sofianopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IES Pau Vila - f.c maba 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IES Pau Vila 83%, f.c maba 17%.
IES Pau Vila - f.c maba 0:17