Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Gran Tlatoani Mequetrefes F. C.
tactica oscura Tactiek Pesado
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
20 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
63.2 gemiddelde waardering 41.3
outstanding Schieten poor
very good Passen very good
excellent Verdedigen good


2e minuut.
Elokan kopt de bal weg. Raidl heeft problemen om de bal te vangen. Oliva rent richting de bal. Oliva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - Mequetrefes F. C. 1:0

6e minuut.
Chacón passt de bal zonder na te denken. Sośnicki probeert naar een medespeler te passen. Elokan rent richting de bal. Elokan haalt uit met een fantastische trap. Kameczura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - Mequetrefes F. C. 2:0

15e minuut.
Talapa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sośnicki. Talapa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Talapa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Misík krijgt zijn hoofd ertegen. Mlinarević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Sośnicki controleert de bal met de borst. Sośnicki passt de bal met de wreef. Elokan rent richting de bal. Elokan haalt uit met een fantastische trap. Kameczura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - Mequetrefes F. C. 3:0

17e minuut.
Łukasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukasiewicz geeft de bal voor. Szmateła bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan onderschept slim de pass. Elokan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kameczura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - Mequetrefes F. C. 4:0

20e minuut.
Łukasiewicz probeert naar een medespeler te passen. Sośnicki is nu in balbezit. Sośnicki passt de bal met de wreef. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan haalt uit met een fantastische trap. Kameczura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Szmateła rent richting de bal. Oliva onderschept slim de pass. Elokan is nu in balbezit. Elokan haalt uit met een fantastische trap. Kameczura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - Mequetrefes F. C. 5:0

33e minuut.
Elokan rent richting de bal. Petschovschi onderschept slim de pass. Oliva is nu in balbezit. Oliva haalt uit met een fantastische trap. Kameczura werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - Mequetrefes F. C. 6:0

35e minuut.
Misík bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehani verovert de bal door een tackle van achteren. Mehani geeft een hoge lob. Oliva is nu in balbezit. Oliva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ferlara rent richting de bal. Ferlara speelt de bal door. Sośnicki geeft de bal voor. Oliva rent richting de bal. Oliva schiet op doel. Kameczura bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Gran Tlatoani 53%, Mequetrefes F. C. 47%.
El Gran Tlatoani - Mequetrefes F. C. 6:0

47e minuut.
Petschovschi is nu in balbezit. Sośnicki onderschept slim de pass. Sośnicki passt de bal met de wreef. Oliva is nu in balbezit. Oliva draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Misík raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szmyt komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Denk rent richting de bal. Dayıoğlu is nu in balbezit. Dayıoğlu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Łukasiewicz de bal. Łukasiewicz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Łukasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukasiewicz geeft een hoge lob. Elokan is nu in balbezit. Elokan draait met de bal, schiet en ... Kameczura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - Mequetrefes F. C. 7:0

60e minuut.
Chacón heeft problemen om de bal te vangen. Chacón met een sublieme pass. Oliva is nu in balbezit. Oliva schiet op doel. Kameczura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - Mequetrefes F. C. 8:0

61e minuut.
Nicolaescu geeft een lange en hoge pass. Elokan kopt de bal weg. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva haalt uit met een fantastische trap. Kameczura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - Mequetrefes F. C. 9:0

62e minuut.
Talapa probeert naar een medespeler te passen. Schipka is nu in balbezit. Schipka geeft een hoge lob. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna haalt uit met een fantastische trap. Mlinarević bokst de bal weg.

63e minuut.
Łukasiewicz met een sublieme pass. Sośnicki geeft een lange en hoge pass. Oliva rent richting de bal. Oliva schiet op doel. Kameczura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - Mequetrefes F. C. 10:0

71e minuut.
Sośnicki passt de bal met de wreef. Łukasiewicz geeft een hoge lob. Oliva is nu in balbezit. Oliva schiet op doel. Kameczura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - Mequetrefes F. C. 11:0

74e minuut.
Chacón speelt de bal door. Sośnicki speelt de bal door. Elokan is nu in balbezit. Elokan schiet op doel. Kameczura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - Mequetrefes F. C. 12:0

75e minuut.
Szmyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmyt speelt de bal door. Szmateła rent richting de bal. Elokan verovert de bal door een tackle van achteren. Elokan draait met de bal, schiet en ... Kameczura bokst de bal weg. Oliva is nu in balbezit. Oliva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Nicolaescu geeft een lange en hoge pass. Ferlara heeft problemen om de bal te vangen. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan schiet op doel. Kameczura werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - Mequetrefes F. C. 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Gran Tlatoani 45%, Mequetrefes F. C. 55%.
El Gran Tlatoani - Mequetrefes F. C. 13:0