Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coreanos Guerreros del Atlas FC
sushi Tactiek Extrema
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
32.9 gemiddelde waardering 41.9
weak Schieten good
average Passen good
adequate Verdedigen average


13e minuut.
Jeréz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fedorchenko komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Stafik rent richting de bal. Guerrero onderschept slim de pass. Guerrero passt de bal in één keer door. Fedorchenko rent richting de bal. Fedorchenko geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rojo met een snelle inworp. Gavrilescu onderschept slim de pass. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coreanos 76%, Guerreros del Atlas FC 24%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Coreanos - Guerreros del Atlas FC 0:0

47e minuut.
Smolarow is nu in balbezit. Gavrilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilescu passt de bal in één keer door. Ugalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugalde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Filipczuk rent richting de bal. Filipczuk geeft de bal voor. Bianga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Smolarow bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarow draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Cruzalta probeert naar een medespeler te passen. Smolarow bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez is nu in balbezit. Smolarow verovert de bal door een tackle van achteren. Smolarow draait met de bal, schiet en ... Bolaños probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Bianga kopt de bal weg. Filipczuk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brzostowski. Filipczuk raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

71e minuut.
Rojo passt de bal met de wreef. Suárez speelt de bal door. Szafirski probeert de bal met de borst te controleren. Rojo is nu in balbezit. Rojo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Hvidsten geeft een lange en hoge pass. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero met een sublieme pass. Filipczuk rent richting de bal. Filipczuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Gavrilescu met de inworp. Hvidsten is nu in balbezit. Radojević schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Radojević is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Hvidsten raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hvidsten kan niet meer verder spelen. Rizo komt het veld opgelopen. May met een snel genomen vrije trap. Daar is Bianga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smolarow bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarow draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coreanos 64%, Guerreros del Atlas FC 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Coreanos - Guerreros del Atlas FC 0:0