Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coreanos Leonas negras
sushi Tactiek primera
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
19 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
31.6 gemiddelde waardering 17.7
zwak Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Brzostowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chacón. Brzostowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gavrilescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cuzino is nu in balbezit. Cuzino draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Brzostowski onderschept slim de pass. Radojević is nu in balbezit. Brzostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio is nu in balbezit. Osorio draait met de bal, schiet en ... Segura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Radojević is nu in balbezit. Radojević draait met de bal, schiet en ... Segura bokst de bal weg.

8e minuut.
Hernandez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brzostowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gavrilescu rent richting de bal. Gavrilescu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Gavrilescu kopt de bal weg. Angeles heeft problemen om de bal te vangen. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Arias passt de bal met de wreef. Brzostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzostowski speelt de bal door. Cuzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brzostowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Plesca rent richting de bal. Cuzino onderschept slim de pass. Cuzino draait met de bal, schiet en ... Segura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cuéllar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Gavrilescu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Brzostowski de bal. Brzostowski met een sublieme pass. Osorio is nu in balbezit. Osorio draait met de bal, schiet en ... Segura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Osorio rent richting de bal. Osorio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coreanos - Leonas negras 1:0

36e minuut.
Klungelig pakt Romero de bal. Gavrilescu onderschept slim de pass. Gavrilescu probeert naar een medespeler te passen. Hernandez rent richting de bal. Cuzino onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Coreanos - Leonas negras 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coreanos 23%, Leonas negras 77%.
Coreanos - Leonas negras 2:0

54e minuut.
Brzostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzostowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Chacón de bal. Cuzino is nu in balbezit. Cuzino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Romero met een snelle inworp. Plesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesca passt de bal zonder na te denken. Radojević rent richting de bal. Radojević draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Gavrilescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Osorio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuzino is nu in balbezit. Osorio is nu in balbezit. Osorio haalt uit met een fantastische trap. Segura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coreanos - Leonas negras 3:0

66e minuut.
Segura probeert naar een medespeler te passen. Brzostowski kopt de bal weg. Daar is Chacón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gavrilescu is nu in balbezit. Gavrilescu haalt uit met een fantastische trap. Segura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Brzostowski met een snelle inworp. Gavrilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilescu passt de bal in één keer door. Cuzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Inworp. Brzostowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gavrilescu is nu in balbezit. Cuzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coreanos 25%, Leonas negras 75%.
Coreanos - Leonas negras 3:0