Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monitoreo Club Atletico Pincha
arr mluna 5 Tactiek 5-2-L-2 (Ult)
52% Balbezit 48%
64% Spel op eigen helft 36%
9 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 3
71.2 gemiddelde waardering 70.1
uitstekend Schieten uitmuntend
formidabel Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
Hasselbaink rent richting de bal. Kemaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasselbaink onderschept slim de pass. Hasselbaink schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monitoreo - Club Atletico Pincha 1:0

7e minuut.
Pereszlucha passt de bal in één keer door. Hornyák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornyák speelt de bal door. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Mannerla geeft een hoge lob. Inczewski kopt de bal weg. Gajtkowski rent richting de bal. Gajtkowski schiet op doel. Van Meenen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Monitoreo - Club Atletico Pincha 1:1

11e minuut.
Răcaru onderschept slim de pass. Răcaru geeft een lange en hoge pass. Oğuzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuzata draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Badstieber rent richting de bal. Badstieber geeft de bal voor. Gajtkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajtkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gajtkowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Monitoreo - Club Atletico Pincha 1:2

15e minuut.
Badstieber kan de bal niet met de borst controleren. Badstieber probeert naar een medespeler te passen. Inczewski rent richting de bal. Gajtkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajtkowski haalt uit met een fantastische trap. Van Meenen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monitoreo - Club Atletico Pincha 1:3

20e minuut.
Porumbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Porumbel passt de bal in één keer door. Pereszlucha rent richting de bal. Pereszlucha geeft de bal voor. Gajtkowski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Klungelig pakt Łabudziński de bal. Łabudziński passt de bal met de wreef. Hasselbaink bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasselbaink haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monitoreo - Club Atletico Pincha 2:3

30e minuut.
Kemaoğlu probeert naar een medespeler te passen. Rezdeušek is nu in balbezit. Rezdeušek geeft de bal voor. Gajtkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajtkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Porumbel geeft een lange en hoge pass. Inczewski kopt de bal weg. Bendea heeft problemen om de bal te vangen. Gajtkowski is nu in balbezit. Gajtkowski draait met de bal, schiet en ... Van Meenen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Rezdeušek met een sublieme pass. Mannerla geeft de bal voor. Inczewski rent richting de bal. Inczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monitoreo - Club Atletico Pincha 2:4

37e minuut.
Mannerla speelt de bal door. Badstieber is nu in balbezit. Badstieber passt de bal met de wreef. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajtkowski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Monitoreo - Club Atletico Pincha 2:5

41e minuut.
Hottiger kopt de bal weg. Əliyev kan de bal niet met de borst controleren. Hasselbaink verovert de bal door een tackle van achteren. Hasselbaink draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monitoreo - Club Atletico Pincha 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monitoreo 71%, Club Atletico Pincha 29%.
Monitoreo - Club Atletico Pincha 3:5

47e minuut.
Əliyev geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Gajtkowski. Goede buitenspelval van de verdediging. Bendea maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Oğuzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuzata schiet op doel. Văn Tuấn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Hoffman met een snelle inworp. Porumbel is nu in balbezit. Hottiger onderschept slim de pass. Hottiger geeft een hoge lob. Hasselbaink krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monitoreo - Club Atletico Pincha 4:5

49e minuut.
Gajtkowski speelt de bal door. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Inworp. Bisaz komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Pereszlucha heeft problemen om de bal te vangen. Hasselbaink is nu in balbezit. Hottiger rent richting de bal. Hasselbaink rent richting de bal. Hasselbaink draait met de bal, schiet en ... Văn Tuấn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Hornyák met een sublieme pass. Porumbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Porumbel passt de bal met de wreef. Bisaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisaz draait met de bal, schiet en ... Van Meenen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Eliaszewicz passt de bal zonder na te denken. Hoffman rent richting de bal. Badstieber schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Badstieber is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

76e minuut.
Əliyev neemt vlug de vrije trap. Gajtkowski is nu in balbezit. Bendea maakt een afschuwelijke overtreding. Bendea is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

77e minuut.
Bisaz kopt de bal weg. Gajtkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Răcaru. Gajtkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Porumbel komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Monitoreo - Club Atletico Pincha 4:6

82e minuut.
Hoffman passt de bal in één keer door. Hottiger probeert naar een medespeler te passen. Oğuzata rent richting de bal. Oğuzata schiet op doel. Văn Tuấn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monitoreo - Club Atletico Pincha 5:6

83e minuut.
Marichkov heeft problemen om de bal te vangen. Łabudziński is nu in balbezit. Łabudziński geeft een hoge lob. Hasselbaink is nu in balbezit. Hasselbaink schiet op doel. Văn Tuấn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Mannerla geeft een lange en hoge pass. Răcaru kopt de bal weg. Porumbel probeert naar een medespeler te passen. Pereszlucha is nu in balbezit. Pereszlucha geeft een lange en hoge pass. Van Meenen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Pereszlucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereszlucha geeft de bal voor. Răcaru heeft problemen om de bal te vangen. Bisaz is nu in balbezit. Bisaz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monitoreo 58%, Club Atletico Pincha 42%.
Monitoreo - Club Atletico Pincha 5:6