Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bioshock FC los mágicos plus
Tactica N°1 Tactiek DA
57% Balbezit 43%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 39.5
good Schieten adequate
very good Passen average
good Verdedigen good


17e minuut.
Misztela bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe is nu in balbezit. Misztela onderschept slim de pass. Hoàng Trọng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Trọng draait met de bal, schiet en ... Stoffelen bokst de bal weg. Paal!

21e minuut.
Tejedor speelt de bal door. Hejdo is nu in balbezit. Met opzet legt Pajčin zijn tegenspeler op de grond. Pajčin krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Tejedor probeert naar een medespeler te passen. Rais rent richting de bal. Földes onderschept slim de pass. Olszanecki rent richting de bal. Olszanecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Halter rent richting de bal. Hejdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Halter begaat een overtreding. Halter krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Wroński rent richting de bal. Wroński passt de bal in één keer door. Cuca geeft de bal voor. Lowe rent richting de bal. Lowe schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Garibbo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Tejedor passt de bal zonder na te denken. Misztela bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olszanecki. Olszanecki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bioshock FC 49%, los mágicos plus 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bioshock FC - los mágicos plus 0:0

49e minuut.
Hejdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chomakhidze onderschept slim de pass. Chomakhidze passt de bal in één keer door. Pajčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajčin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Hoàng Trọng is nu in balbezit. Hoàng Trọng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bioshock FC - los mágicos plus 0:1

53e minuut.
Pajčin rent richting de bal. Pastoriza onderschept slim de pass. Pajčin rent richting de bal. Pajčin schiet op doel. Stoffelen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bioshock FC - los mágicos plus 0:2

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mattone komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Rais passt de bal zonder na te denken. Olszanecki rent richting de bal. Olszanecki geeft de bal voor. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Olszanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszanecki passt de bal zonder na te denken. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bioshock FC - los mágicos plus 1:2

76e minuut.
Mattone verovert de bal door een tackle van achteren. Mattone probeert naar een medespeler te passen. Lowe rent richting de bal. Lowe schiet op doel. Garibbo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bioshock FC - los mágicos plus 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bioshock FC 55%, los mágicos plus 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bioshock FC - los mágicos plus 2:2