Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Depois da Linha Cromos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten poor
weak Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Apolinario geeft de bal voor. Inworp. Matamouros met een snelle inworp. Póvoas is nu in balbezit. Póvoas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Sacavim geeft de bal voor. Inworp. Póvoas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Real Sampaio is nu in balbezit. Real Sampaio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Sacavim geeft een hoge lob. Cotrim kopt de bal weg. Chaviota is nu in balbezit. Chaviota draait met de bal, schiet en ... Agulheiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Depois da Linha - Cromos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Depois da Linha 51%, Cromos 49%.
Depois da Linha - Cromos 1:0

67e minuut.
Cotrim onderschept slim de pass. Cotrim geeft een hoge lob. Aviz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cotrim rent richting de bal. Cotrim geeft een lange en hoge pass. Agulheiro bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Inworp. Vilanova zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cotrim heeft problemen om de bal te vangen. Cotrim geeft de bal voor. Carneiro kopt de bal weg. Agulheiro bokst de bal weg.

76e minuut.
Fanrroncha geeft de bal voor. Carneiro probeert de bal aan de voet te houden. Risques bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaviota bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaviota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Depois da Linha - Cromos 2:0

77e minuut.
Batoteiro probeert naar een medespeler te passen. Real Sampaio heeft problemen om de bal te vangen. Chaviota is nu in balbezit. Chaviota schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Risques heeft problemen om de bal te vangen. Chaviota is nu in balbezit. Risques rent richting de bal. Chaviota rent richting de bal. Chaviota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Depois da Linha - Cromos 3:0

90e minuut.
Romeiras geeft de bal voor. Apolinario rent richting de bal. Apolinario geeft een lange en hoge pass. Cueca is nu in balbezit. Cueca draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Depois da Linha 46%, Cromos 54%.
Depois da Linha - Cromos 3:0