Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grêmio-FBPA SAO PAULO FC 2701
4.4.2.e Tactiek travessa
63% Balbezit 37%
32% Spel op eigen helft 68%
44 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
65.8 gemiddelde waardering 47
outstanding Schieten adequate
outstanding Passen solid
formidable Verdedigen average


1e minuut.
Gaviria is nu in balbezit. Ngọc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc geeft een hoge lob. Punho de Ferro rent richting de bal. Punho de Ferro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Alves onderschept slim de pass. Alves geeft een lange en hoge pass. Punho de Ferro bereikt de bal nog maar net als eerste. Punho de Ferro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio-FBPA - SAO PAULO FC 2701 1:0

5e minuut.
Plantak kopt de bal weg. Manguaça probeert naar een medespeler te passen. Phương Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Đức haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio-FBPA - SAO PAULO FC 2701 2:0

11e minuut.
Alves onderschept slim de pass. Alves passt de bal in één keer door. Daar is da Europa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Europa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio-FBPA - SAO PAULO FC 2701 3:0

12e minuut.
Pawliszyn speelt de bal door. Phương Đức rent richting de bal. Phương Đức probeert naar een medespeler te passen. Punho de Ferro bereikt de bal nog maar net als eerste. Punho de Ferro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Alves onderschept slim de pass. Daar is Alves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alves probeert naar een medespeler te passen. Punho de Ferro rent richting de bal. Punho de Ferro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio-FBPA - SAO PAULO FC 2701 4:0

17e minuut.
Pałyga is nu in balbezit. Biever onderschept slim de pass. Biever passt de bal in één keer door. Punho de Ferro rent richting de bal. Punho de Ferro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. da Europa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Europa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio-FBPA - SAO PAULO FC 2701 5:0

20e minuut.
Klungelig pakt Biever de bal. Biever speelt de bal door. Phương Đức heeft problemen om de bal te vangen. Manguaça bereikt de bal nog maar net als eerste. Manguaça haalt uit met een fantastische trap. Ishimaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. da Europa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Europa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio-FBPA - SAO PAULO FC 2701 6:0

21e minuut.
Almeida bereikt de bal nog maar net als eerste. Harshvardhan onderschept slim de pass. Harshvardhan met een sublieme pass. da Europa rent richting de bal. da Europa haalt uit met een fantastische trap. Ishimaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Manguaça passt de bal met de wreef. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves passt de bal met de wreef. da Europa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Europa draait met de bal, schiet en ... Ishimaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Punho de Ferro rent richting de bal. Punho de Ferro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio-FBPA - SAO PAULO FC 2701 7:0

27e minuut.
Klungelig pakt Yamada de bal. Phương Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Đức probeert naar een medespeler te passen. Punho de Ferro is nu in balbezit. Punho de Ferro draait met de bal, schiet en ... Ishimaru bokst de bal weg.

29e minuut.
Ishimaru probeert naar een medespeler te passen. Manguaça kan de bal niet met de borst controleren. Manguaça passt de bal met de wreef. Phương Đức rent richting de bal. Phương Đức haalt uit met een fantastische trap. Ishimaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Phương Đức is nu in balbezit. Phương Đức probeert naar een medespeler te passen. Punho de Ferro rent richting de bal. Punho de Ferro draait met de bal, schiet en ... Ishimaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio-FBPA - SAO PAULO FC 2701 8:0

34e minuut.
da Europa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Europa passt de bal in één keer door. Punho de Ferro is nu in balbezit. Punho de Ferro draait met de bal, schiet en ... Ishimaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio-FBPA - SAO PAULO FC 2701 9:0

35e minuut.
Alves passt de bal met de wreef. Yamada rent richting de bal. Phương Đức verovert de bal door een tackle van achteren. Phương Đức schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves geeft de bal voor. Punho de Ferro bereikt de bal nog maar net als eerste. Punho de Ferro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio-FBPA - SAO PAULO FC 2701 10:0

38e minuut.
Phương Đức zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manguaça geeft een lange en hoge pass. Harshvardhan kopt de bal weg. da Europa rent richting de bal. da Europa schiet op doel. Ishimaru bokst de bal weg.

40e minuut.
Manguaça bereikt de bal nog maar net als eerste. Manguaça passt de bal met de wreef. Punho de Ferro bereikt de bal nog maar net als eerste. Punho de Ferro heeft problemen om de bal te vangen. Punho de Ferro haalt uit met een fantastische trap. Ishimaru bokst de bal weg. da Europa rent richting de bal. da Europa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio-FBPA - SAO PAULO FC 2701 11:0

42e minuut.
Pałyga passt de bal in één keer door. Harshvardhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Harshvardhan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt da Europa de bal. da Europa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Phương Đức heeft problemen om de bal te vangen. Phương Đức geeft een lange en hoge pass. da Europa kopt de bal weg. Punho de Ferro rent richting de bal. Punho de Ferro draait met de bal, schiet en ... Ishimaru bokst de bal weg.

45e minuut.
Manguaça is nu in balbezit. Pałyga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manguaça raakt geblesseerd tijdens het duel. Hompel met een snel genomen vrije trap. Harshvardhan kopt de bal weg. da Europa is nu in balbezit. da Europa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Punho de Ferro bereikt de bal nog maar net als eerste. Punho de Ferro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio-FBPA - SAO PAULO FC 2701 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio-FBPA 30%, SAO PAULO FC 2701 70%.
Grêmio-FBPA - SAO PAULO FC 2701 12:0

47e minuut.
Yamada rent richting de bal. Phương Đức onderschept slim de pass. Phương Đức speelt de bal door. Daar is Punho de Ferro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Punho de Ferro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Alves is nu in balbezit. da Europa rent richting de bal. Alves rent richting de bal. da Europa is nu in balbezit. da Europa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Punho de Ferro is nu in balbezit. Punho de Ferro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio-FBPA - SAO PAULO FC 2701 13:0

63e minuut.
Daar is Manguaça, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manguaça met een sublieme pass. Punho de Ferro bereikt de bal nog maar net als eerste. Punho de Ferro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio-FBPA - SAO PAULO FC 2701 14:0

63e minuut.
Jevđević komt het veld opgelopen. Hrust komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Pałyga passt de bal met de wreef. Yamada rent richting de bal. Phương Đức verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Phương Đức, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phương Đức draait met de bal, schiet en ... Ishimaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Meccia geeft een lange en hoge pass. Harshvardhan is nu in balbezit. Klungelig pakt Harshvardhan de bal. Harshvardhan geeft de bal voor. Punho de Ferro maakt een snoekduik en kopt de bal. Ishimaru bokst de bal weg.

77e minuut.
Meccia geeft een lange en hoge pass. Punho de Ferro bereikt de bal nog maar net als eerste. Punho de Ferro speelt de bal door. Biever rent richting de bal. Biever haalt uit met een fantastische trap. Ishimaru bokst de bal weg. da Europa is nu in balbezit. da Europa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio-FBPA - SAO PAULO FC 2701 15:0

81e minuut.
Jevđević probeert de bal met de borst te controleren. Manguaça bereikt de bal nog maar net als eerste. Manguaça passt de bal met de wreef. Punho de Ferro is nu in balbezit. Punho de Ferro draait met de bal, schiet en ... Ishimaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jevđević met een snelle inworp. Harshvardhan geeft een hoge lob. Punho de Ferro is nu in balbezit. Punho de Ferro schiet op doel. Ishimaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Phương Đức geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Punho de Ferro maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Biever rent richting de bal. Biever geeft de bal voor. da Europa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Europa haalt uit met een fantastische trap. Ishimaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio-FBPA - SAO PAULO FC 2701 16:0

86e minuut.
da Europa verovert de bal door een tackle van achteren. da Europa probeert naar een medespeler te passen. Harshvardhan is nu in balbezit. Harshvardhan schiet op doel. Ishimaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harshvardhan met een snelle inworp. Jevđević is nu in balbezit. Jevđević heeft problemen om de bal te vangen. Jevđević draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio-FBPA 33%, SAO PAULO FC 2701 67%.
Grêmio-FBPA - SAO PAULO FC 2701 16:0