Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TimaoOOOOoOo ESPARTACUS
NOVA 3 ATT Tactiek 442 1att recuado
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.2 gemiddelde waardering 59.2
solide Schieten uitmuntend
goed Passen uitstekend
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Gut is nu in balbezit. Gut passt de bal in één keer door. Ciężkowski speelt de bal door. Czop bereikt de bal nog maar net als eerste. Czop geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Wołowicz rent richting de bal. Ciężkowski onderschept slim de pass. Raquítico speelt de bal door. Mazouch is nu in balbezit. Mazouch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Beletti rent richting de bal. Waeytens onderschept slim de pass. Waeytens speelt de bal door. Negro bereikt de bal nog maar net als eerste. Negro geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kusmír speelt de bal door. Gut bereikt de bal nog maar net als eerste. Gut met een sublieme pass. Giovenzana bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovenzana haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Waeytens is nu in balbezit. Gut onderschept slim de pass. Gut met een sublieme pass. Artero bereikt de bal nog maar net als eerste. Artero draait met de bal, schiet en ... Kusmír bokst de bal weg.

29e minuut.
Gut bereikt de bal nog maar net als eerste. Gut geeft de bal voor. Daar is Kolbus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Artero is nu in balbezit. Artero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TimaoOOOOoOo - ESPARTACUS 0:1

45e minuut.
Gut geeft een hoge lob. Czop rent richting de bal. Czop geeft een hoge lob. Giovenzana rent richting de bal. Giovenzana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TimaoOOOOoOo 74%, ESPARTACUS 26%.
TimaoOOOOoOo - ESPARTACUS 0:1

56e minuut.
Mazouch is nu in balbezit. Mazouch passt de bal met de wreef. Wołowicz rent richting de bal. Wołowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TimaoOOOOoOo - ESPARTACUS 1:1

58e minuut.
Kolbus bereikt de bal nog maar net als eerste. Czop bereikt de bal nog maar net als eerste. Czop geeft de bal voor. Giovenzana rent richting de bal. Giovenzana draait met de bal, schiet en ... Kusmír verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TimaoOOOOoOo - ESPARTACUS 1:2

62e minuut.
Gombrowicz speelt de bal door. Czop is nu in balbezit. Czop probeert naar een medespeler te passen. Artero bereikt de bal nog maar net als eerste. Artero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gut zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beletti geeft een hoge lob. Artero springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TimaoOOOOoOo - ESPARTACUS 1:3

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czop met de inworp. Beletti met een sublieme pass. Giovenzana rent richting de bal. Giovenzana haalt uit met een fantastische trap. Kusmír probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Gut rent richting de bal. Bianchi speelt de bal door. Daar is Gut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gut geeft een lange en hoge pass. Artero maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Artero heeft problemen om de bal te vangen. Raquítico rent richting de bal. Artero onderschept slim de pass. Artero haalt uit met een fantastische trap. Kusmír maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TimaoOOOOoOo - ESPARTACUS 1:4

84e minuut.
Negro geeft een hoge lob. Dmowski kopt de bal weg. Longo bereikt de bal nog maar net als eerste. Negro is nu in balbezit. Negro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TimaoOOOOoOo 64%, ESPARTACUS 36%.
TimaoOOOOoOo - ESPARTACUS 1:4