Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buenoia FC Demolidor de campeões
2x2 Tactiek Jon Snow
48% Balbezit 52%
92% Spel op eigen helft 8%
0 Doelpogingen 59
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.3 gemiddelde waardering 52.4
poor Schieten outstanding
average Passen very good
average Verdedigen good


2e minuut.
Miodziek onderschept slim de pass. Miodziek passt de bal in één keer door. Sandıkçı is nu in balbezit. Sandıkçı haalt uit met een fantastische trap. Comuna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Sandıkçı is nu in balbezit. Comuna met een sublieme pass. Penđer kopt de bal weg. Sandıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandıkçı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Lazzarotti passt de bal zonder na te denken. Comuna speelt de bal door. Acerra speelt de bal door. Daar is Lazzarotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazzarotti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Smaele probeert naar een medespeler te passen. Sandıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandıkçı probeert naar een medespeler te passen. Lazzarotti is nu in balbezit. Lazzarotti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sandıkçı rent richting de bal. Sandıkçı met een sublieme pass. Lazzarotti rent richting de bal. Lazzarotti draait met de bal, schiet en ... Comuna maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Acerra kopt de bal weg. Sandıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandıkçı met een sublieme pass. Lazzarotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarotti draait met de bal, schiet en ... Comuna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lazzarotti rent richting de bal. Lazzarotti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Demolidor de campeões 0:1

13e minuut.
Acerra passt de bal zonder na te denken. Daar is Sandıkçı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandıkçı passt de bal zonder na te denken. Lazzarotti is nu in balbezit. Lazzarotti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Demolidor de campeões 0:2

16e minuut.
Acerra met een sublieme pass. Sandıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandıkçı met een sublieme pass. Lazzarotti rent richting de bal. Lazzarotti schiet op doel. Comuna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Conceição probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sandıkçı rent richting de bal. Sandıkçı draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Lazzarotti heeft problemen om de bal te vangen. Lazzarotti met een sublieme pass. Sandıkçı rent richting de bal. Sandıkçı haalt uit met een fantastische trap. Comuna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Demolidor de campeões 0:3

19e minuut.
Sidran passt de bal zonder na te denken. Lazzarotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarotti met een sublieme pass. Sandıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandıkçı haalt uit met een fantastische trap. Comuna bokst de bal weg. Lazzarotti is nu in balbezit. Lazzarotti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Demolidor de campeões 0:4

21e minuut.
Conceição passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sidran neemt de hoekschop. Sandıkçı heeft problemen om de bal te vangen. Sandıkçı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Demolidor de campeões 0:5

22e minuut.
Sidran rent richting de bal. Sidran met een sublieme pass. Lazzarotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandıkçı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Acerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Acerra passt de bal zonder na te denken. Sandıkçı is nu in balbezit. Sandıkçı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Demolidor de campeões 0:6

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Acerra neemt de hoekschop. Daar is Lazzarotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazzarotti haalt uit met een fantastische trap. Comuna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Demolidor de campeões 0:7

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Acerra met de inworp. Penđer speelt de bal door. Lazzarotti is nu in balbezit. Lazzarotti haalt uit met een fantastische trap. Comuna bokst de bal weg. Sandıkçı is nu in balbezit. Sandıkçı passt de bal zonder na te denken. Lazzarotti rent richting de bal. Lazzarotti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Demolidor de campeões 0:8

26e minuut.
Conceição geeft de bal voor. Acerra is nu in balbezit. Acerra speelt de bal door. Lazzarotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarotti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Praça probeert naar een medespeler te passen. Comuna rent richting de bal. Sandıkçı rent richting de bal. Sandıkçı draait met de bal, schiet en ... Comuna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Demolidor de campeões 0:9

31e minuut.
Miodziek is nu in balbezit. Daar is Sidran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sidran speelt de bal door. Lazzarotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarotti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Sandıkçı is nu in balbezit. Sandıkçı passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lazzarotti de bal. Lazzarotti haalt uit met een fantastische trap. Comuna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Demolidor de campeões 0:10

37e minuut.
Castro rent richting de bal. Sandıkçı is nu in balbezit. Sandıkçı speelt de bal door. Lazzarotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarotti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Demolidor de campeões 0:11

40e minuut.
Sidran met de inworp. Penđer is nu in balbezit. Penđer passt de bal zonder na te denken. Sandıkçı is nu in balbezit. Sandıkçı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Sidran speelt de bal door. Lazzarotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarotti passt de bal in één keer door. Sandıkçı is nu in balbezit. Sandıkçı haalt uit met een fantastische trap. Comuna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lazzarotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarotti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Demolidor de campeões 0:12

43e minuut.
Sandıkçı probeert naar een medespeler te passen. Praxedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidran rent richting de bal. Sidran passt de bal zonder na te denken. Lazzarotti bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Acerra neemt de hoekschop. Lazzarotti maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Demolidor de campeões 0:13

45e minuut.
Daar is Uchoa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandıkçı probeert naar een medespeler te passen. Lazzarotti is nu in balbezit. Lazzarotti schiet op doel. Comuna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Demolidor de campeões 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buenoia FC 92%, Demolidor de campeões 8%.
Buenoia FC - Demolidor de campeões 0:14

46e minuut.
Sidran bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidran geeft een lange en hoge pass. Lazzarotti is nu in balbezit. Sandıkçı is nu in balbezit. Sandıkçı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Demolidor de campeões 0:15

47e minuut.
Pieri rent richting de bal. Lazzarotti onderschept slim de pass. Lazzarotti passt de bal zonder na te denken. Daar is Penđer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penđer geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Acerra probeert naar een medespeler te passen. Sandıkçı rent richting de bal. Sandıkçı passt de bal met de wreef. Lazzarotti heeft problemen om de bal te vangen. Lazzarotti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Praça kopt de bal weg. Sandıkçı is nu in balbezit. Sandıkçı passt de bal in één keer door. Lazzarotti heeft problemen om de bal te vangen. Lazzarotti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Klungelig pakt Sidran de bal. Sidran geeft de bal voor. Sandıkçı kopt de bal weg. Daar is Lazzarotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazzarotti schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Demolidor de campeões 0:16

58e minuut.
Miodziek probeert naar een medespeler te passen. Sidran met een sublieme pass. Klungelig pakt Lazzarotti de bal. Lazzarotti schiet op doel. Comuna werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Inworp. Acerra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Penđer is nu in balbezit. Penđer passt de bal met de wreef. Lazzarotti rent richting de bal. Paal! Klungelig pakt Lazzarotti de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Demolidor de campeões 0:17

61e minuut.
Acerra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Penđer heeft problemen om de bal te vangen. Penđer probeert naar een medespeler te passen. Lazzarotti is nu in balbezit. Lazzarotti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Acerra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Penđer geeft een hoge lob. Lazzarotti krijgt zijn hoofd ertegen. Comuna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Demolidor de campeões 0:18

64e minuut.
Daar is Lazzarotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conceição rent richting de bal. Lazzarotti onderschept slim de pass. Sandıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandıkçı haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lazzarotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarotti draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Demolidor de campeões 0:19

66e minuut.
Conceição is nu in balbezit. Conceição passt de bal in één keer door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Acerra geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lazzarotti springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Sandıkçı onderschept slim de pass. Sandıkçı met een sublieme pass. Klungelig pakt Lazzarotti de bal. Lazzarotti draait met de bal, schiet en ... Comuna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Demolidor de campeões 0:20

69e minuut.
Conceição bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandıkçı onderschept slim de pass. Sandıkçı geeft de bal voor. Lazzarotti rent richting de bal. Lazzarotti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pieri met een sublieme pass. Penđer bereikt de bal nog maar net als eerste. Penđer schiet op doel. Conceição probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Demolidor de campeões 0:21

71e minuut.
Conceição speelt de bal door. Klungelig pakt Uchoa de bal. Sandıkçı is nu in balbezit. Sandıkçı passt de bal zonder na te denken. Lazzarotti is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Demolidor de campeões 0:22

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sidran zal de hoekschop nemen. Sandıkçı kopt de bal weg. Lazzarotti rent richting de bal. Lazzarotti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Conceição is nu in balbezit. Sidran onderschept slim de pass. Lazzarotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarotti schiet op doel. Comuna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Demolidor de campeões 0:23

77e minuut.
Conceição geeft de bal voor. Inworp. Sidran zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Penđer geeft een hoge lob. Sandıkçı maakt een snoekduik en kopt de bal. Comuna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sandıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandıkçı schiet op doel. Comuna bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Demolidor de campeões 0:24

81e minuut.
Sandıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandıkçı probeert naar een medespeler te passen. Lazzarotti rent richting de bal. Lazzarotti draait met de bal, schiet en ... Comuna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Demolidor de campeões 0:25

82e minuut.
Castro rent richting de bal. Castro passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Acerra geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lazzarotti springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Demolidor de campeões 0:26

83e minuut.
Inworp. Acerra met de inworp. Penđer geeft een lange en hoge pass. Lazzarotti is nu in balbezit. Lazzarotti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Demolidor de campeões 0:27

85e minuut.
Sidran bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidran met een sublieme pass. Lazzarotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarotti schiet op doel. Comuna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Demolidor de campeões 0:28

87e minuut.
Acerra met de inworp. Penđer speelt de bal door. Lazzarotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarotti schiet op doel. Comuna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Demolidor de campeões 0:29

88e minuut.
Conceição passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Acerra neemt de hoekschop. Lazzarotti rent richting de bal. Lazzarotti schiet op doel. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Daar is Lazzarotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazzarotti probeert naar een medespeler te passen. Sandıkçı heeft problemen om de bal te vangen. Sandıkçı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Demolidor de campeões 0:30

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buenoia FC 92%, Demolidor de campeões 8%.
Buenoia FC - Demolidor de campeões 0:30