Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Pluto FC Wengia Beerodolensis
3232compct Tactiek dad
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
56.8 gemiddelde waardering 62.9
very good Schieten formidable
solid Passen very good
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Cornilescu onderschept slim de pass. Cornilescu geeft een lange en hoge pass. van den Broek bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Broek draait met de bal, schiet en ... Michels probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - FC Wengia Beerodolensis 0:1

6e minuut.
Nərimanbəyov met een sublieme pass. Buil rent richting de bal. Rozin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavegn verovert de bal door een tackle van achteren. Cavegn schiet op doel. Michels bokst de bal weg.

7e minuut.
Lynch geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nərimanbəyov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cavegn rent richting de bal. Cavegn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Buil probeert de bal aan de voet te houden. Nərimanbəyov is nu in balbezit. Nərimanbəyov probeert naar een medespeler te passen. Cavegn is nu in balbezit. Cavegn schiet op doel. Michels bokst de bal weg. Kaczor heeft problemen om de bal te vangen. van den Broek bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Broek schiet op doel. Michels bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vaiani zal de hoekschop nemen. Cavegn krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

9e minuut.
Rozin is nu in balbezit. Rozin geeft de bal voor. Cornilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Võõras verovert de bal door een tackle van achteren. Võõras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Carloni rent richting de bal. Võõras rent richting de bal. Met opzet legt Jaha zijn tegenspeler op de grond. Jaha krijgt een gele kaart. Võõras roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Võõras kan niet meer verder spelen. Ignácz komt het veld opgelopen.

29e minuut.
van den Broek rent richting de bal. van den Broek passt de bal met de wreef. Vaiani is nu in balbezit. Vaiani geeft een lange en hoge pass. Cavegn krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Buil bereikt de bal nog maar net als eerste. Buil probeert naar een medespeler te passen. Vaiani speelt de bal door. Cavegn heeft problemen om de bal te vangen. van den Broek bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Carloni is nu in balbezit. Carloni geeft de bal voor. Khắc Cường is nu in balbezit. Ignácz onderschept slim de pass. Ignácz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kilar met een sublieme pass. Ilm rent richting de bal. Khắc Cường rent richting de bal. Ilm verovert de bal door een tackle van achteren. Ilm draait met de bal, schiet en ... Rombaut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ignácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignácz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS Pluto - FC Wengia Beerodolensis 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Pluto 48%, FC Wengia Beerodolensis 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Pluto - FC Wengia Beerodolensis 1:1

48e minuut.
Kaczor kopt de bal weg. Daar is Jaha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kilar is nu in balbezit. Kilar geeft een hoge lob. Ignácz krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rombaut werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - FC Wengia Beerodolensis 2:1

62e minuut.
Ignácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Cường speelt de bal door. Nərimanbəyov is nu in balbezit. Daar is Nərimanbəyov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nərimanbəyov geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. van den Broek rent richting de bal. van den Broek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS Pluto - FC Wengia Beerodolensis 2:2

65e minuut.
Kilar heeft problemen om de bal te vangen. Kilar passt de bal in één keer door. Ignácz rent richting de bal. Ignácz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - FC Wengia Beerodolensis 3:2

71e minuut.
Müller geeft een hoge lob. Ignat kopt de bal weg. Cornilescu speelt de bal door. Nərimanbəyov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rozin geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Rozin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozin geeft de bal voor. Nərimanbəyov geeft een lange en hoge pass. Buil rent richting de bal. Buil draait met de bal, schiet en ... Michels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Pluto 39%, FC Wengia Beerodolensis 61%.
AS Pluto - FC Wengia Beerodolensis 3:2