Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gläserne Eier FC Saufhampton
Normal Tactiek supremeattack
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 41.3
zwak Schieten uitstekend
waardeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Wan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauser is nu in balbezit. Wan verovert de bal door een tackle van achteren. Wan geeft een lange en hoge pass. Ilev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gläserne Eier - FC Saufhampton 0:1

3e minuut.
Gorbói probeert naar een medespeler te passen. Tascău rent richting de bal. Tascău passt de bal in één keer door. Ilev rent richting de bal. Ilev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gläserne Eier - FC Saufhampton 0:2

4e minuut.
Dubach rent richting de bal. Gorbói speelt de bal door. Tascău bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascău geeft een lange en hoge pass. Wan krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Tascău rent richting de bal. Tascău speelt de bal door. Wan is nu in balbezit. Wan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gläserne Eier - FC Saufhampton 0:3

10e minuut.
Lewis geeft de bal voor. Thormann is nu in balbezit. Wan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wan schiet op doel. Pfyffer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tascău neemt de hoekschop. Ilev kopt de bal weg. Wan is nu in balbezit. Wan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Peters speelt de bal door. Gorbói is nu in balbezit. Gorbói probeert naar een medespeler te passen. Wan is nu in balbezit. Wan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Lewis onderschept slim de pass. Gorbói bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorbói passt de bal zonder na te denken. Wan rent richting de bal. Wan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gläserne Eier - FC Saufhampton 0:4

23e minuut.
Masiello speelt de bal door. Ilev is nu in balbezit. Ilev passt de bal zonder na te denken. Wan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gläserne Eier - FC Saufhampton 0:5

25e minuut.
Ilev rent richting de bal. Ilev passt de bal zonder na te denken. Wan is nu in balbezit. Wan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gläserne Eier - FC Saufhampton 0:6

28e minuut.
Camenisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis onderschept slim de pass. Lewis met een sublieme pass. Daar is Tascău, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tascău geeft een hoge lob. Pfyffer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gläserne Eier - FC Saufhampton 0:7

35e minuut.
Pfyffer speelt de bal door. Lewis kopt de bal weg. Thormann heeft problemen om de bal te vangen. Wan rent richting de bal. Wan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Gorbói onderschept slim de pass. Gorbói speelt de bal door. Peier is nu in balbezit. Wan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gläserne Eier - FC Saufhampton 0:8

38e minuut.
Tascău passt de bal in één keer door. Ilev heeft problemen om de bal te vangen. Gorbói probeert naar een medespeler te passen. Masiello is nu in balbezit. Masiello haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wan is nu in balbezit. Wan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gläserne Eier - FC Saufhampton 0:9

45e minuut.
Doeltrap. Thormann trapt de bal weg. Peters kopt de bal weg. Wan is nu in balbezit. Wan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gläserne Eier 79%, FC Saufhampton 21%.
Gläserne Eier - FC Saufhampton 0:9

46e minuut.
Sauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorbói verovert de bal door een tackle van achteren. Gorbói met een sublieme pass. Wan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pfyffer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Gorbói rent richting de bal. Gorbói passt de bal in één keer door. Daar is Ilev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Sauser kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lewis de bal onder controle te krijgen. Dubach schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dubach krijgt een gele kaart. Lewis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lewis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Ilev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Masiello met een snelle inworp. Kirsch is nu in balbezit. Wan onderschept slim de pass. Wan geeft de bal voor. Pfyffer bokst de bal weg.

54e minuut.
Lewis is nu in balbezit. Ilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilev passt de bal met de wreef. Wan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gläserne Eier - FC Saufhampton 0:10

57e minuut.
Wan probeert naar een medespeler te passen. Ilev is nu in balbezit. Ilev passt de bal met de wreef. Gorbói rent richting de bal. Gorbói haalt uit met een fantastische trap. Pfyffer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Thormann bereikt de bal nog maar net als eerste. Thormann geeft een hoge lob. Masiello geeft de bal voor. Ilev is nu in balbezit. Ilev draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gläserne Eier - FC Saufhampton 0:11

75e minuut.
Lewis geeft een hoge lob. Tascău met een sublieme pass. Gorbói met een sublieme pass. Daar is Wan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Pfyffer trapt de bal weg van het doel. Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Peters geeft een hoge lob. Ilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gläserne Eier - FC Saufhampton 0:12

84e minuut.
Masiello met een sublieme pass. Ilev geeft de bal voor. Tascău is nu in balbezit. Tascău met een sublieme pass. Gorbói geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wan haalt uit met een fantastische trap. Pfyffer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gläserne Eier - FC Saufhampton 0:13

87e minuut.
Thormann geeft een hoge lob. Lewis kopt de bal weg. Ilev heeft problemen om de bal te vangen. Gorbói is nu in balbezit. Gorbói schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gläserne Eier 84%, FC Saufhampton 16%.
Gläserne Eier - FC Saufhampton 0:13