Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-06 19:08
  • Competitiewedstrijd: 1. Liga.04
  • Stadion: Papom Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2727
Papom Geheime Verlierer
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Santini rent richting de bal. Fuhrer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Santini raakt geblesseerd tijdens het duel. Santini legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Gross maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Papom - Geheime Verlierer 1:0

8e minuut.
Uebersax bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuroth rent richting de bal. Uebersax onderschept slim de pass. Lindner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Neuroth bereikt de bal nog maar net als eerste. Uebersax onderschept slim de pass. Malacarne rent richting de bal. Uebersax onderschept slim de pass. Uebersax haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Papom - Geheime Verlierer 1:1

15e minuut.
Jacomet probeert naar een medespeler te passen. Uebersax is nu in balbezit. Uebersax haalt uit met een fantastische trap. Bettoni bokst de bal weg. Klungelig pakt Zanni de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Papom - Geheime Verlierer 1:2

17e minuut.
Kim is nu in balbezit. Jacomet verovert de bal door een tackle van achteren. Santini rent richting de bal. Jacomet rent richting de bal. Jacomet schiet op doel. Gross verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Frutiger met de inworp. Lindner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindner geeft een lange en hoge pass. Uebersax rent richting de bal. Uebersax draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Santini is nu in balbezit. Jacomet rent richting de bal. Santini is nu in balbezit. Jacomet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacomet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bettoni trapt de bal weg. Frutiger is nu in balbezit. Frutiger speelt de bal door. Uebersax bereikt de bal nog maar net als eerste. Uebersax draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Papom - Geheime Verlierer 1:3

40e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gross niet meer kan verder spelen. Ringer komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papom 58%, Geheime Verlierer 42%.
Papom - Geheime Verlierer 1:3

50e minuut.
Derdiyok heeft problemen om de bal te vangen. Dauti bereikt de bal nog maar net als eerste. Dauti passt de bal zonder na te denken. Jacomet is nu in balbezit. Jacomet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Lindner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindner passt de bal met de wreef. Malacarne rent richting de bal. Uebersax bereikt de bal nog maar net als eerste. Uebersax schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dominik met de inworp. Dauti is nu in balbezit. Lindner verovert de bal door een tackle van achteren. Lindner geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kim geeft de bal voor. Neuroth is nu in balbezit. Neuroth geeft de bal voor. Jacomet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacomet haalt uit met een fantastische trap. Ringer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Ringer trapt de bal weg van het doel. Uebersax bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuroth verovert de bal door een tackle van achteren. Lindner bereikt de bal nog maar net als eerste. Dauti onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Fuhrer met een snelle inworp. Derdiyok probeert de bal met de borst te controleren. Wander speelt de bal door. Lindner is nu in balbezit. Lindner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papom 57%, Geheime Verlierer 43%.
Papom - Geheime Verlierer 1:3