Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VfL Triesenberg Schmutzige Raketen
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Loosli rent richting de bal. Gärtner rent richting de bal. Gärtner geeft de bal voor. Pedretti controleert de bal met de borst. Pedretti draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Pagnotti passt de bal met de wreef. Erb bereikt de bal nog maar net als eerste. Erb met een sublieme pass. Zbinden rent richting de bal. Zbinden haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Colombo kopt de bal weg. Petrovic is nu in balbezit. Petrovic probeert naar een medespeler te passen. Inguscio rent richting de bal. Inguscio geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Chancentod bereikt de bal nog maar net als eerste. Gärtner onderschept slim de pass. Gärtner met een sublieme pass. Hartmann rent richting de bal. Hartmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Cavalli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Erb zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fellmann rent richting de bal. Fellmann geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Pagnotti met een sublieme pass. Erb rent richting de bal. Erb geeft de bal voor. Zbinden heeft problemen om de bal te vangen. Zbinden draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Pagnotti rent richting de bal. Pedretti verovert de bal door een tackle van achteren. Pedretti probeert naar een medespeler te passen. Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartmann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Triesenberg - Schmutzige Raketen 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfL Triesenberg 35%, Schmutzige Raketen 65%.
VfL Triesenberg - Schmutzige Raketen 1:0

49e minuut.
Erb speelt de bal door. Zbinden rent richting de bal. Cavalli verovert de bal door een tackle van achteren. Fellmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Zbinden is nu in balbezit. Petrovic begaat een overtreding. Zbinden raakt geblesseerd tijdens het duel. Pagnotti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Loosli kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Loosli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zbinden de bal. Fellmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Zbinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Zbinden draait met de bal, schiet en ... Heldmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Fellmann verovert de bal door een tackle van achteren. Fellmann met een sublieme pass. Daar is Galante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zbinden verovert de bal door een tackle van achteren. Zbinden schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Petrovic passt de bal met de wreef. Pedretti rent richting de bal. Pedretti draait met de bal, schiet en ... Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfL Triesenberg 44%, Schmutzige Raketen 56%.
VfL Triesenberg - Schmutzige Raketen 1:0