Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-21 19:06
  • Competitiewedstrijd: 1. Liga.06
  • Stadion: HAAZLER FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2914
m Torpedo Lachen
Normal Tactiek Vorwärts
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.9 gemiddelde waardering 29
poor Schieten average
poor Passen average
weak Verdedigen poor


9e minuut.
Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauber verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Benito. Benito krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Wagner geeft een hoge lob. Zambaz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zumstein. Zumstein krijgt een gele kaart.

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mani zal de hoekschop nemen. Stuani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauber verovert de bal door een tackle van achteren. Sauber schiet op doel. Joner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Mani passt de bal met de wreef. Hermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Benito tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Benito krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

16e minuut.
Zumstein geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Simonet de bal. Gattlen probeert naar een medespeler te passen. Sauber rent richting de bal. Sauber haalt uit met een fantastische trap. Joner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
m - Torpedo Lachen 0:1

30e minuut.
Zumstein kopt de bal weg. Klungelig pakt Wojtyła de bal. Sauber rent richting de bal. Sauber haalt uit met een fantastische trap. Joner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
m - Torpedo Lachen 0:2

36e minuut.
Gattlen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gattlen met een sublieme pass. Hermann rent richting de bal. Sauber is nu in balbezit. Sauber draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Wojtyła rent richting de bal. Wojtyła passt de bal in één keer door. Joner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sauber rent richting de bal. Sauber draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Wojtyła controleert de bal met de borst. Mani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mani probeert naar een medespeler te passen. Hermann rent richting de bal. Hermann haalt uit met een fantastische trap. Joner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: m 73%, Torpedo Lachen 27%.
m - Torpedo Lachen 0:2

47e minuut.
Balsiger met een sublieme pass. Sauber is nu in balbezit. Trevisan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sauber wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

74e minuut.
Simonet is nu in balbezit. Gattlen met een sublieme pass. Zumstein rent richting de bal. Zambaz verovert de bal door een tackle van achteren. Zambaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
m - Torpedo Lachen 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: m 55%, Torpedo Lachen 45%.
m - Torpedo Lachen 1:2
m