Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Capitano Horrible Stink
Prässi2 Tactiek Midfield
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
48.9 gemiddelde waardering 62.6
average Schieten excellent
very good Passen very good
good Verdedigen outstanding


9e minuut.
Aidinis onderschept slim de pass. Aidinis met een sublieme pass. Özsoylu is nu in balbezit. Özsoylu schiet op doel. Khachaturyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Peräjärvi probeert de bal met de borst te controleren. Piloti is nu in balbezit. Peräjärvi begaat een overtreding. Peräjärvi krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Bolchiş passt de bal met de wreef. Ilmarinen rent richting de bal. Özsoylu verovert de bal door een tackle van achteren. Özsoylu schiet op doel. Khachaturyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Poukka geeft de bal voor. Frutoso is nu in balbezit. Özsoylu rent richting de bal. Özsoylu schiet op doel. Khachaturyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - Horrible Stink 0:1

25e minuut.
Piloti bereikt de bal nog maar net als eerste. Poukka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piloti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piloti zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Khachaturyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - Horrible Stink 0:2

26e minuut.
Poukka rent richting de bal. Poukka probeert naar een medespeler te passen. Frutoso is nu in balbezit. Piloti is nu in balbezit. Piloti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Barnaby geeft een lange en hoge pass. Daar is Michelsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frutoso speelt de bal door. Özsoylu is nu in balbezit. Özsoylu haalt uit met een fantastische trap. Khachaturyan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - Horrible Stink 0:3

33e minuut.
Bolchiş kopt de bal weg. Khachaturyan probeert naar een medespeler te passen. Boiangiu kopt de bal weg. Ahokangas is nu in balbezit. Ahokangas haalt uit met een fantastische trap. Danzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Frutoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Frutoso controleert de bal met de borst. Frutoso geeft een hoge lob. Piloti is nu in balbezit. Piloti haalt uit met een fantastische trap. Khachaturyan bokst de bal weg. Özsoylu rent richting de bal. Özsoylu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - Horrible Stink 0:4

43e minuut.
Sainio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boiangiu controleert de bal met de borst. Boiangiu passt de bal met de wreef. Daar is Ahokangas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahokangas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Capitano 57%, Horrible Stink 43%.
FC Capitano - Horrible Stink 0:4

48e minuut.
Pátkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pátkai passt de bal met de wreef. Aidinis is nu in balbezit. Aidinis geeft een lange en hoge pass. Piloti krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Barnaby bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnaby geeft de bal voor. Piloti heeft problemen om de bal te vangen. Piloti schiet op doel. Khachaturyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - Horrible Stink 0:5

58e minuut.
Özsoylu is nu in balbezit. Özsoylu heeft problemen om de bal te vangen. Özsoylu speelt de bal door. Piloti rent richting de bal. Piloti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - Horrible Stink 0:6

66e minuut.
Sainio met een snelle inworp. Michelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelsson passt de bal zonder na te denken. Boiangiu is nu in balbezit. Boiangiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Sainio passt de bal met de wreef. Aidinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aidinis geeft een hoge lob. Özsoylu is nu in balbezit. Özsoylu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piloti is nu in balbezit. Piloti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - Horrible Stink 0:7

74e minuut.
Paavo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bolchiş rent richting de bal. Bolchiş passt de bal met de wreef. Piloti is nu in balbezit. Piloti draait met de bal, schiet en ... Khachaturyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barnaby rent richting de bal. Barnaby passt de bal in één keer door. Piloti rent richting de bal. Piloti schiet op doel. Khachaturyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - Horrible Stink 0:8

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Paavo de bal onder controle te krijgen. Barnaby is nu in balbezit. Barnaby geeft een lange en hoge pass. Piloti maakt een snoekduik en kopt de bal. Khachaturyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Paavo is nu in balbezit. Paavo passt de bal met de wreef. Ilmarinen is nu in balbezit. Özsoylu verovert de bal door een tackle van achteren. Özsoylu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Michelsson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Niinilammi de bal. Niinilammi passt de bal zonder na te denken. Boiangiu is nu in balbezit. Boiangiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Capitano 54%, Horrible Stink 46%.
FC Capitano - Horrible Stink 0:8