Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kyröskosken Apassit FC RisingForce
Normal Tactiek Finaaliin asti
41% Balbezit 59%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 49.4
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen solide
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Turunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Turunen de bal. Turunen geeft een lange en hoge pass. Svärd springt en kopt de bal. Muukkonen controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Syrjäsalo onderschept slim de pass. Palojoki verovert de bal door een tackle van achteren. Palojoki met een sublieme pass. Hannu is nu in balbezit. Hannu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyröskosken Apassit - FC RisingForce 0:1

6e minuut.
Hannu passt de bal zonder na te denken. Palojoki rent richting de bal. Palojoki passt de bal in één keer door. Svärd heeft problemen om de bal te vangen. Svärd draait met de bal, schiet en ... Lönnroth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyröskosken Apassit - FC RisingForce 0:2

8e minuut.
Vuopio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuopio geeft een lange en hoge pass. Hannu kopt de bal weg. Svärd bereikt de bal nog maar net als eerste. Svärd draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kyröskosken Apassit - FC RisingForce 0:3

9e minuut.
Hannu heeft problemen om de bal te vangen. Syrjäsalo met een sublieme pass. Hannu rent richting de bal. Hannu schiet op doel. Lönnroth probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyröskosken Apassit - FC RisingForce 0:4

13e minuut.
Tolppala bereikt de bal nog maar net als eerste. Perttilä verovert de bal door een tackle van achteren. Perttilä speelt de bal door. Hannu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannu haalt uit met een fantastische trap. Lönnroth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Hannu rent richting de bal. Hannu passt de bal met de wreef. Muukkonen is nu in balbezit. Svärd bereikt de bal nog maar net als eerste. Svärd draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Hannu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannu haalt uit met een fantastische trap. Lönnroth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Silmu rent richting de bal. Silmu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hannu de bal. Svärd rent richting de bal. Svärd haalt uit met een fantastische trap. Lönnroth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Syrjäsalo rent richting de bal. Palojoki verovert de bal door een tackle van achteren. Palojoki probeert naar een medespeler te passen. Hannu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannu schiet op doel. Lönnroth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Svärd bereikt de bal nog maar net als eerste. Svärd haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Vuopio rent richting de bal. Vuopio geeft een hoge lob. Hannu kopt de bal weg. Hannu rent richting de bal. Hannu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyröskosken Apassit - FC RisingForce 0:5

25e minuut.
Silmu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannu bereikt de bal nog maar net als eerste. Palojoki speelt de bal door. Svärd is nu in balbezit. Svärd haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Silmu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Paajanen komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Perttilä passt de bal zonder na te denken. Hannu rent richting de bal. Hannu passt de bal met de wreef. Svärd rent richting de bal. Svärd haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyröskosken Apassit - FC RisingForce 0:6

29e minuut.
Lönnroth met een sublieme pass. Syrjäsalo kan de bal niet met de borst controleren. Hannu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyröskosken Apassit - FC RisingForce 0:7

30e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lönnroth niet meer kan verder spelen. Vähäsavo komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Daar is Svärd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palojoki probeert naar een medespeler te passen. Hannu rent richting de bal. Hannu schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Paajanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuopio verovert de bal door een tackle van achteren. Vuopio geeft een hoge lob. Hannu is nu in balbezit. Hannu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Putaansuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Putaansuu met een sublieme pass. Svärd is nu in balbezit. Svärd haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Muukkonen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyröskosken Apassit - FC RisingForce 0:8

38e minuut.
Palojoki passt de bal met de wreef. Vuopio rent richting de bal. Vuopio passt de bal in één keer door. Svärd bereikt de bal nog maar net als eerste. Svärd draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kyröskosken Apassit - FC RisingForce 0:9

40e minuut.
Vuopio probeert naar een medespeler te passen. Daar is Perttilä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perttilä probeert naar een medespeler te passen. Svärd rent richting de bal. Svärd schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Palojoki probeert de bal aan de voet te houden. Paajanen rent richting de bal. Svärd tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Svärd krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Paajanen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paajanen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mäkiranta geeft de bal voor. Hannu kopt de bal weg. Svärd is nu in balbezit. Svärd schiet op doel. Vähäsavo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kyröskosken Apassit 91%, FC RisingForce 9%.
Kyröskosken Apassit - FC RisingForce 0:9

46e minuut.
Aromäki komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Putaansuu geeft de bal voor. Klungelig pakt Svärd de bal. Urpela bereikt de bal nog maar net als eerste. Svärd verovert de bal door een tackle van achteren. Svärd haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Palojoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Palojoki geeft de bal voor. Svärd bereikt de bal nog maar net als eerste. Svärd draait met de bal, schiet en ... Vähäsavo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyröskosken Apassit - FC RisingForce 0:10

54e minuut.
Klungelig pakt Syrjäsalo de bal. Aromäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Aromäki passt de bal in één keer door. Svärd kan de bal niet met de borst controleren. Svärd draait met de bal, schiet en ... Vähäsavo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vuopio neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Svärd heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Väisälä kopt de bal weg. Daar is Paajanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palojoki met een sublieme pass. Svärd is nu in balbezit. Svärd draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Mäkikytö rent richting de bal. Tolppala rent richting de bal. Perttilä schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Perttilä krijgt een gele kaart. Tolppala raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tolppala kan niet meer verder spelen. Honkavuo komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Putaansuu heeft problemen om de bal te vangen. Putaansuu met een sublieme pass. Palojoki probeert naar een medespeler te passen. Aromäki rent richting de bal. Aromäki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Putaansuu passt de bal zonder na te denken. Daar is Svärd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svärd speelt de bal door. Aromäki is nu in balbezit. Aromäki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Inworp. Vuopio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paajanen rent richting de bal. Palojoki onderschept slim de pass. Palojoki geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Perttilä speelt de bal door. Putaansuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Putaansuu geeft de bal voor. Svärd rent richting de bal. Svärd draait met de bal, schiet en ... Paal!

77e minuut.
Syrjäsalo speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Putaansuu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Palojoki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palojoki geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Urpela geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turunen met de inworp. Putaansuu heeft problemen om de bal te vangen. Putaansuu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Väisälä onderschept slim de pass. Väisälä geeft een hoge lob. Aromäki rent richting de bal. Aromäki draait met de bal, schiet en ... Vähäsavo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyröskosken Apassit - FC RisingForce 0:11

87e minuut.
Aromäki is nu in balbezit. Palojoki is nu in balbezit. Palojoki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Svärd de bal. Svärd schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Vuopio heeft problemen om de bal te vangen. Vuopio speelt de bal door. Svärd bereikt de bal nog maar net als eerste. Svärd draait met de bal, schiet en ... Vähäsavo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyröskosken Apassit - FC RisingForce 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kyröskosken Apassit 89%, FC RisingForce 11%.
Kyröskosken Apassit - FC RisingForce 0:12