Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mad Devils knummibumboys
343 Tactiek 424
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.2 gemiddelde waardering 33.7
good Schieten adequate
average Passen average
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Papinniemi heeft problemen om de bal te vangen. Tveten bereikt de bal nog maar net als eerste. Tveten met een sublieme pass. Valoyes rent richting de bal. Valoyes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Takanen passt de bal met de wreef. Sandberg rent richting de bal. Rancati begaat een overtreding. Rancati krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Lempiäinen probeert naar een medespeler te passen. Mäkilaurila rent richting de bal. Mäkilaurila passt de bal in één keer door. Valoyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Valoyes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Vainiotalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vainiotalo passt de bal in één keer door. Sandberg rent richting de bal. Vainiotalo is nu in balbezit. Vainiotalo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Doeltrap. Lempiäinen trapt de bal weg van het doel. Boudet kopt de bal weg. Valoyes rent richting de bal. Valoyes schiet op doel. Teinilä bokst de bal weg.

22e minuut.
Syväluoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Boudet onderschept slim de pass. Valoyes rent richting de bal. Valoyes draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Joensuu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Boudet geeft de bal voor. Teinilä probeert naar een medespeler te passen. Boudet kopt de bal weg. Valoyes rent richting de bal. Valoyes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Devils - knummibumboys 0:1

40e minuut.
Palola geeft een hoge lob. Inworp. Mäkilaurila zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boudet probeert de bal met de borst te controleren. Boudet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Tveten geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Takanen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sandberg is nu in balbezit. Sandberg geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pieskä is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mad Devils - knummibumboys 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mad Devils 53%, knummibumboys 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mad Devils - knummibumboys 1:1

52e minuut.
Rózgiewicz speelt de bal door. Perttala met een sublieme pass. Boudet is nu in balbezit. Boudet schiet op doel. Teinilä probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Lempiäinen met een harde bal richting middenveld. Syväluoma kopt de bal weg. Vainiotalo speelt de bal door. Pieskä bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieskä draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Devils - knummibumboys 2:1

61e minuut.
Matinaho probeert de bal aan de voet te houden. Kurki rent richting de bal. Kurki passt de bal zonder na te denken. Daar is Valoyes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valoyes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mad Devils - knummibumboys 2:2

65e minuut.
Butea probeert naar een medespeler te passen. Sandberg rent richting de bal. Sandberg passt de bal in één keer door. Pieskä is nu in balbezit. Pieskä haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Joensuu geeft een hoge lob. Rózgiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Pieskä is nu in balbezit. Pieskä schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Devils - knummibumboys 3:2

76e minuut.
Rancati is nu in balbezit. Rancati geeft de bal voor. Daar is Joensuu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valoyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Valoyes draait met de bal, schiet en ... Teinilä kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Joensuu de bal. Valoyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Valoyes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Sandberg speelt de bal door. Butea rent richting de bal. Pieskä maakt een afschuwelijke overtreding. Pieskä krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Rózgiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Pieskä bereikt de bal nog maar net als eerste. Tveten begaat een overtreding. Tveten krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mad Devils 52%, knummibumboys 48%.
Mad Devils - knummibumboys 3:2