Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-31 19:07
  • Competitiewedstrijd: Prva liga
  • Stadion: Nk Vatreni Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3100
Nk Vatreni FC Makole
Vei Tactiek 352
39% Balbezit 61%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
32.1 gemiddelde waardering 28.7
weak Schieten average
poor Passen poor
average Verdedigen weak


2e minuut.
Bekar kopt de bal weg. Daar is Pivar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Greve probeert naar een medespeler te passen. Rijavec is nu in balbezit. Rijavec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Rijavec heeft problemen om de bal te vangen. Peral bereikt de bal nog maar net als eerste. Rijavec rent richting de bal. Rijavec draait met de bal, schiet en ... Davidov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - FC Makole 1:0

24e minuut.
Greve rent richting de bal. Greve speelt de bal door. Peral bereikt de bal nog maar net als eerste. Peral haalt uit met een fantastische trap. Davidov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - FC Makole 2:0

26e minuut.
Greve is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pivar. Greve is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Greve met een snel genomen vrije trap. Peral is nu in balbezit. Peral haalt uit met een fantastische trap. Daar is Medved, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davidov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - FC Makole 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Vatreni 56%, FC Makole 44%.
Nk Vatreni - FC Makole 3:0

46e minuut.
Potočnik komt het veld opgelopen. Mlakar komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Kalin kopt de bal weg. Potočnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Potočnik met een sublieme pass. Rijavec is nu in balbezit. Rijavec draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Maze met een sublieme pass. Ambroz probeert naar een medespeler te passen. Pivar met een sublieme pass. Primožič is nu in balbezit. Primožič haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Potočnik rent richting de bal. Potočnik passt de bal met de wreef. Medved rent richting de bal. Rijavec onderschept slim de pass. Rijavec schiet op doel. Davidov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Ambroz rent richting de bal. Ambroz geeft een hoge lob. Kalin kopt de bal weg. Potočnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Potočnik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Lopata bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopata geeft een lange en hoge pass. Mlakar probeert naar een medespeler te passen. Blatnik is nu in balbezit. Blatnik passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Greve onderschept slim de pass. Greve passt de bal in één keer door. Medved is nu in balbezit. Rijavec verovert de bal door een tackle van achteren. Rijavec schiet op doel. Davidov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Vatreni 45%, FC Makole 55%.
Nk Vatreni - FC Makole 3:0