Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-10 19:07
  • Competitiewedstrijd: Prva liga
  • Stadion: Nk Vatreni Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
Nk Vatreni ekstream
Vei Tactiek Ekstream
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
23.2 gemiddelde waardering 58.6
slecht Schieten uitmuntend
slecht Passen uitstekend
zwak Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Pintar geeft de bal voor. Javornik kopt de bal weg. Bellanova is nu in balbezit. Bellanova geeft een hoge lob. Chatzipanagis springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Werner probeert de bal met de borst te controleren. Blatnik rent richting de bal. Wolwowicz geeft de bal voor. Juočeris rent richting de bal. Juočeris schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brezovar is nu in balbezit. Chatzipanagis onderschept slim de pass. Chatzipanagis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - ekstream 0:1

7e minuut.
Kralj probeert naar een medespeler te passen. Wolwowicz kopt de bal weg. Chatzipanagis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzipanagis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - ekstream 0:2

10e minuut.
Chatzipanagis bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bellanova geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Juočeris springt en kopt de bal. Kralj probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

24e minuut.
Juočeris verovert de bal door een tackle van achteren. Juočeris passt de bal zonder na te denken. Pintar is nu in balbezit. Chatzipanagis verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzipanagis schiet op doel. Kralj bokst de bal weg.

27e minuut.
Zmagaj is nu in balbezit. Werner onderschept slim de pass. Werner geeft een hoge lob. Chatzipanagis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzipanagis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Feola met een sublieme pass. Bellanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellanova geeft de bal voor. Juočeris krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - ekstream 0:3

33e minuut.
Bellanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellanova passt de bal zonder na te denken. Chatzipanagis rent richting de bal. Chatzipanagis schiet op doel. Kralj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - ekstream 0:4

35e minuut.
Bellanova rent richting de bal. Bellanova met een sublieme pass. Wolwowicz geeft een lange en hoge pass. Juočeris rent richting de bal. Juočeris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - ekstream 0:5

38e minuut.
Erjavec bereikt de bal nog maar net als eerste. Erjavec geeft een hoge lob. Daar is Pintar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chatzipanagis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzipanagis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - ekstream 0:6

41e minuut.
Bellanova rent richting de bal. Bellanova passt de bal in één keer door. Chatzipanagis is nu in balbezit. Chatzipanagis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - ekstream 0:7

43e minuut.
Werner is nu in balbezit. Werner passt de bal zonder na te denken. Juočeris is nu in balbezit. Juočeris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - ekstream 0:8

44e minuut.
Juočeris passt de bal zonder na te denken. Chatzipanagis rent richting de bal. Brezovar rent richting de bal. Chatzipanagis is nu in balbezit. Chatzipanagis schiet op doel. Paal! De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Vatreni 74%, ekstream 26%.
Nk Vatreni - ekstream 0:8

46e minuut.
Juočeris bereikt de bal nog maar net als eerste. Juočeris met een sublieme pass. Bellanova rent richting de bal. Bellanova geeft een hoge lob. Chatzipanagis maakt een snoekduik en kopt de bal. Kralj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Juočeris rent richting de bal. Juočeris schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Juočeris is nu in balbezit. Juočeris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - ekstream 0:9

51e minuut.
Wolwowicz speelt de bal door. Bellanova is nu in balbezit. Bellanova geeft de bal voor. Chatzipanagis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzipanagis haalt uit met een fantastische trap. Paal!

54e minuut.
Erjavec passt de bal zonder na te denken. Juočeris is nu in balbezit. Juočeris passt de bal zonder na te denken. Chatzipanagis rent richting de bal. Chatzipanagis haalt uit met een fantastische trap. Kralj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kralj speelt de bal door. Bellanova kopt de bal weg. Werner bereikt de bal nog maar net als eerste. Werner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - ekstream 0:10

60e minuut.
Javornik controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mattiisen maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Juočeris kopt de bal weg. Chatzipanagis is nu in balbezit. Chatzipanagis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Juočeris rent richting de bal. Juočeris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - ekstream 0:11

64e minuut.
Blatnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolwowicz rent richting de bal. Wolwowicz geeft een lange en hoge pass. Blatnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Juočeris is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - ekstream 0:12

68e minuut.
Wolwowicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bellanova de bal. Bellanova geeft een hoge lob. Juočeris bereikt de bal nog maar net als eerste. Juočeris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - ekstream 0:13

70e minuut.
Greve heeft problemen om de bal te vangen. Wolwowicz probeert naar een medespeler te passen. Bellanova is nu in balbezit. Bellanova geeft een hoge lob. Chatzipanagis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - ekstream 0:14

71e minuut.
Kalin rent richting de bal. Kalin geeft de bal voor. Juočeris kopt de bal weg. Chatzipanagis rent richting de bal. Chatzipanagis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - ekstream 0:15

73e minuut.
Werner bereikt de bal nog maar net als eerste. Werner geeft een lange en hoge pass. Juočeris bereikt de bal nog maar net als eerste. Juočeris draait met de bal, schiet en ... Kralj maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - ekstream 0:16

77e minuut.
Wolwowicz is nu in balbezit. Wolwowicz passt de bal zonder na te denken. Chatzipanagis rent richting de bal. Chatzipanagis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pintar de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kralj probeert naar een medespeler te passen. Werner bereikt de bal nog maar net als eerste. Werner speelt de bal door. Klungelig pakt Brezovar de bal. Chatzipanagis rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daar is Bellanova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellanova speelt de bal door. Wolwowicz probeert naar een medespeler te passen. Werner rent richting de bal. Werner geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Bellanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellanova passt de bal in één keer door. Chatzipanagis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzipanagis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - ekstream 0:17

87e minuut.
Wolwowicz geeft een hoge lob. Greve probeert de bal aan de voet te houden. Juočeris bereikt de bal nog maar net als eerste. Juočeris draait met de bal, schiet en ... Kralj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - ekstream 0:18

89e minuut.
Wolwowicz onderschept slim de pass. Wolwowicz probeert naar een medespeler te passen. Bellanova probeert naar een medespeler te passen. Chatzipanagis is nu in balbezit. Chatzipanagis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Vatreni 76%, ekstream 24%.
Nk Vatreni - ekstream 0:18