Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-28 19:05
  • Competitiewedstrijd: Eerste Klasse
  • Stadion: Bospark
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 14165
FC Kings Erotica Fc de Mazzel
muchichi Tactiek tool 5
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 6
72.9 gemiddelde waardering 64.7
uitmuntend Schieten uitstekend
uitmuntend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


12e minuut.
Deckers speelt de bal door. Robledo kopt de bal weg. Mikelini is nu in balbezit. Korthout is nu in balbezit. Korthout draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Metzelopoulos komt het veld opgelopen. Falzoni komt het veld opgelopen. Fouto komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Metzelopoulos kopt de bal weg. Falzoni rent richting de bal. Metzelopoulos rent richting de bal. Metzelopoulos geeft een lange en hoge pass. Comin krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Klungelig pakt Marinello de bal. Marinello probeert naar een medespeler te passen. Korthout met een sublieme pass. Mikelini rent richting de bal. Mikelini draait met de bal, schiet en ... Fouto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Robledo met een sublieme pass. Mikelini rent richting de bal. Marinello begaat een overtreding. Mikelini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mikelini neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Metzelopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Trikoupis onderschept slim de pass. Falzoni is nu in balbezit. Falzoni haalt uit met een fantastische trap. Jiyun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kings Erotica - Fc de Mazzel 0:1

38e minuut.
Altınat verovert de bal door een tackle van achteren. Altınat geeft de bal voor. Falzoni is nu in balbezit. Falzoni schiet op doel. Jiyun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kings Erotica - Fc de Mazzel 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kings Erotica 54%, Fc de Mazzel 46%.
FC Kings Erotica - Fc de Mazzel 0:2

50e minuut.
Trikoupis verovert de bal door een tackle van achteren. Trikoupis geeft een lange en hoge pass. Pais is nu in balbezit. Korthout verovert de bal door een tackle van achteren. Korthout draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Robledo is nu in balbezit. Robledo geeft een hoge lob. Mikelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikelini schiet op doel. Fouto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kings Erotica - Fc de Mazzel 1:2

52e minuut.
Gratkiewicz rent richting de bal. El Arabi met een sublieme pass. Robledo speelt de bal door. Mikelini is nu in balbezit. Mikelini draait met de bal, schiet en ... Fouto bokst de bal weg.

56e minuut.
Bachleda kan de bal niet met de borst controleren. Comin rent richting de bal. Gillet met een sublieme pass. Falzoni is nu in balbezit. Falzoni draait met de bal, schiet en ... Jiyun bokst de bal weg.

67e minuut.
Balaguer verovert de bal door een tackle van achteren. Balaguer met een sublieme pass. Cochapa met een sublieme pass. Comin bereikt de bal nog maar net als eerste. Comin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Gillet probeert naar een medespeler te passen. Wałaszek is nu in balbezit. Comin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Comin is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

70e minuut.
Marinello kopt de bal weg. Balaguer rent richting de bal. Balaguer passt de bal zonder na te denken. Falzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Falzoni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Balaguer onderschept slim de pass. Balaguer met een sublieme pass. Cochapa met een sublieme pass. Falzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Falzoni schiet op doel. Jiyun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olivo komt het veld opgelopen. Balaguer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cochapa geeft een lange en hoge pass. Gillet kopt de bal weg. Falzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Falzoni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Bachleda speelt de bal door. Wałaszek speelt de bal door. Deleu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivo haalt uit met een fantastische trap. Fouto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Trikoupis probeert naar een medespeler te passen. Robledo rent richting de bal. Robledo probeert naar een medespeler te passen. Korthout is nu in balbezit. Korthout haalt uit met een fantastische trap. Fouto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Metzelopoulos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trikoupis. Metzelopoulos raakt geblesseerd tijdens het duel. Brands komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kings Erotica 49%, Fc de Mazzel 51%.
FC Kings Erotica - Fc de Mazzel 1:2