Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Looney tunes Jaat Jaat Kiekendraat
Sylvester Tactiek pulled pork
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
51.3 gemiddelde waardering 58.8
outstanding Schieten solid
good Passen very good
adequate Verdedigen excellent


2e minuut.
Mahdík probeert naar een medespeler te passen. Doru is nu in balbezit. Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfenniger haalt uit met een fantastische trap. Matevosyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - Jaat Jaat Kiekendraat 0:1

10e minuut.
Yakobchev rent richting de bal. Yakobchev geeft de bal voor. Klungelig pakt Doru de bal. Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfenniger haalt uit met een fantastische trap. Matevosyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Doru rent richting de bal. Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vercarre. Vercarre krijgt een gele kaart. Pfenniger wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pfenniger kan niet meer verder spelen. Evenepoel komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Doru bereikt de bal nog maar net als eerste. Doru passt de bal zonder na te denken. Subekti probeert naar een medespeler te passen. Vandendriessche heeft problemen om de bal te vangen. Vandendriessche haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - Jaat Jaat Kiekendraat 0:2

18e minuut.
Subekti is nu in balbezit. Doru bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Maranhão zijn tegenspeler op de grond. Maranhão krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Doru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Clemente met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Doru de bal. Mahdík verovert de bal door een tackle van achteren. Evenepoel bereikt de bal nog maar net als eerste. Evenepoel haalt uit met een fantastische trap. Matevosyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Clemente met een sublieme pass. Subekti is nu in balbezit. Subekti probeert naar een medespeler te passen. Evenepoel is nu in balbezit. Evenepoel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - Jaat Jaat Kiekendraat 0:3

21e minuut.
Vandendriessche geeft een lange en hoge pass. Subekti kopt de bal weg. Metsenaere rent richting de bal. Doru verovert de bal door een tackle van achteren. Doru draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Metsenaere geeft een hoge lob. Inworp. Clemente met de inworp. Subekti bereikt de bal nog maar net als eerste. Subekti geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Vandendriessche bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandendriessche passt de bal met de wreef. Vercarre geeft een hoge lob. Voordeckers is nu in balbezit. Voordeckers draait met de bal, schiet en ... Marasco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Voordeckers rent richting de bal. Dumitriu verovert de bal door een tackle van achteren. Goossens onderschept slim de pass. Goossens draait met de bal, schiet en ... Marasco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - Jaat Jaat Kiekendraat 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Looney tunes 65%, Jaat Jaat Kiekendraat 35%.
Looney tunes - Jaat Jaat Kiekendraat 1:3

61e minuut.
Sergeant kopt de bal weg. Voordeckers rent richting de bal. Voordeckers passt de bal zonder na te denken. Goossens is nu in balbezit. Goossens haalt uit met een fantastische trap. Marasco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Picamilho geeft de bal voor. Soens is nu in balbezit. Doru verovert de bal door een tackle van achteren. Subekti is nu in balbezit. Subekti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Matevosyan trapt de bal weg van het doel. Sergeant kopt de bal weg. Voordeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Voordeckers draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Subekti geeft een hoge lob. Maranhão geeft een lange en hoge pass. Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Goossens verovert de bal door een tackle van achteren. Goossens draait met de bal, schiet en ... Marasco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Bracho geeft de bal voor. Soens is nu in balbezit. Doru verovert de bal door een tackle van achteren. Doru draait met de bal, schiet en ... Matevosyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - Jaat Jaat Kiekendraat 1:4

85e minuut.
Subekti is nu in balbezit. Subekti passt de bal zonder na te denken. Vandendriessche speelt de bal door. Doru is nu in balbezit. Doru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Vandendriessche met een snelle inworp. Subekti rent richting de bal. Subekti geeft de bal voor. Doru is nu in balbezit. Doru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Maranhão geeft een hoge lob. Daar is Voordeckers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Picamilho maakt een afschuwelijke overtreding. Picamilho krijgt een gele kaart. Voordeckers is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Metsenaere zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Sergeant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voordeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Voordeckers draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Marasco trapt de bal weg van het doel. Mahdík kopt de bal weg. Picamilho probeert de bal aan de voet te houden. Clemente rent richting de bal. Clemente geeft een hoge lob. Matevosyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Looney tunes 51%, Jaat Jaat Kiekendraat 49%.
Looney tunes - Jaat Jaat Kiekendraat 1:4