Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lisper Bert`s Angels
spitsen naasteen Tactiek Vier man
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
18 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
57.2 gemiddelde waardering 48.2
excellent Schieten solid
solid Passen adequate
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Durczok kan de bal niet met de borst controleren. Cooper is nu in balbezit. Durczok onderschept slim de pass. Durczok draait met de bal, schiet en ... Keppens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisper - Bert`s Angels 1:0

9e minuut.
Durczok rent richting de bal. Cooper met een sublieme pass. Van Den Durpel bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppejans bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppejans draait met de bal, schiet en ... Keppens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Pissetti bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mendoza. Pissetti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Houben zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Coppejans maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisper - Bert`s Angels 2:0

12e minuut.
Hoelen heeft problemen om de bal te vangen. Hoelen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pavone de bal. Durczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Durczok schiet op doel. Keppens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Cooper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisper - Bert`s Angels 3:0

13e minuut.
Van de putte bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de putte passt de bal in één keer door. Pavone bereikt de bal nog maar net als eerste. Durczok is nu in balbezit. Durczok draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisper - Bert`s Angels 4:0

15e minuut.
Lootens met een sublieme pass. Hoelen rent richting de bal. Van de putte begaat een overtreding. Van de putte krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Daar is Van de putte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van de putte speelt de bal door. Pavone rent richting de bal. Durczok verovert de bal door een tackle van achteren. Durczok schiet op doel. Keppens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Coppejans bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppejans probeert naar een medespeler te passen. Durczok is nu in balbezit. Durczok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Machida bereikt de bal nog maar net als eerste. Machida met een sublieme pass. Ellerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Skabara onderschept slim de pass. Skabara schiet op doel. De bal raakt de paal. Mina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Keersmaekers rent richting de bal. Keersmaekers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lisper - Bert`s Angels 4:1

29e minuut.
Pavone geeft de bal voor. Pissetti is nu in balbezit. Pissetti speelt de bal door. Hoelen rent richting de bal. Hoelen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Daar is Skabara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Houben bereikt de bal nog maar net als eerste. Skabara schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Skabara moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Skabara schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

40e minuut.
Baycan speelt de bal door. Hoelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoelen met een sublieme pass. Coppejans bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppejans schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Durczok passt de bal in één keer door. Lootens rent richting de bal. Lootens geeft een hoge lob. Durczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Durczok haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lisper 32%, Bert`s Angels 68%.
Lisper - Bert`s Angels 4:1

55e minuut.
Mina verovert de bal door een tackle van achteren. Mina geeft een lange en hoge pass. Cooper kopt de bal weg. Hoelen is nu in balbezit. Hoelen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Vos passt de bal met de wreef. Hoelen rent richting de bal. Hoelen passt de bal zonder na te denken. Durczok is nu in balbezit. Durczok schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Auge verovert de bal door een tackle van achteren. Auge geeft een hoge lob. Durczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Durczok de bal. Durczok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Van Den Durpel is nu in balbezit. Mendoza rent richting de bal. Houben schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Houben is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

89e minuut.
Pavone geeft een hoge lob. Clappaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Clappaert geeft een hoge lob. Coppejans is nu in balbezit. Coppejans draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lisper 38%, Bert`s Angels 62%.
Lisper - Bert`s Angels 4:1