Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Postboys Charlie`s Macaroni`s
f3 Tactiek Try Out
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
54.8 gemiddelde waardering 35
very good Schieten good
adequate Passen weak
excellent Verdedigen good


5e minuut.
De Smet speelt de bal door. Rareşoaica probeert naar een medespeler te passen. Raeymaeckers speelt de bal door. Grelecki heeft problemen om de bal te vangen. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Bouman rent richting de bal. Simoen bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoen geeft de bal voor. Bouman is nu in balbezit. Bouman schiet op doel. Chatelle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Autreve controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Rareşoaica neemt vlug de vrije trap. Bouman controleert de bal met de borst. Bouman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Simoen rent richting de bal. Bouman schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Simoen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Simoen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Autreve kopt de bal weg. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Simoen speelt de bal door. De Smet rent richting de bal. Bouman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bouman krijgt een gele kaart. De Smet moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. De Smet kan niet meer verder spelen. Peigneur komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Postboys 60%, Charlie`s Macaroni`s 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Postboys - Charlie`s Macaroni`s 0:0

53e minuut.
Salomon rent richting de bal. Salomon geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rareşoaica de bal. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Toporek is nu in balbezit. Toporek passt de bal in één keer door. Kubacki is nu in balbezit. Kubacki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Bouman met een sublieme pass. Kubacki rent richting de bal. Toporek is nu in balbezit. Toporek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Postboys - Charlie`s Macaroni`s 1:0

67e minuut.
Autreve speelt de bal door. Peigneur bereikt de bal nog maar net als eerste. Peigneur probeert naar een medespeler te passen. Grelecki rent richting de bal. Grelecki schiet op doel. Žumpa bokst de bal weg.

73e minuut.
Kubacki onderschept slim de pass. Lód rent richting de bal. Pulikowski rent richting de bal. Kubacki verovert de bal door een tackle van achteren. Kubacki schiet op doel. Chatelle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Raeymaeckers met een sublieme pass. Flocea rent richting de bal. Flocea passt de bal in één keer door. Bouman rent richting de bal. Bouman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kubacki bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Postboys - Charlie`s Macaroni`s 2:0

84e minuut.
Vandenbergh rent richting de bal. Cabral onderschept slim de pass. Cabral geeft een lange en hoge pass. Bouman is nu in balbezit. Bouman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Lód is nu in balbezit. Bouman is nu in balbezit. Bouman geeft de bal voor. Toporek is nu in balbezit. Toporek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Postboys 45%, Charlie`s Macaroni`s 55%.
Postboys - Charlie`s Macaroni`s 2:0