Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Saturn fc_thekillers
Saturn Tactiek nieuwe opstellin
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
44.7 gemiddelde waardering 43.8
solid Schieten weak
adequate Passen good
very good Verdedigen average


11e minuut.
Pielesiak rent richting de bal. Parachini onderschept slim de pass. Parachini met een sublieme pass. Cycoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycoń haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Inworp. Kujovič zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. da Qualidade bereikt de bal nog maar net als eerste. da Qualidade geeft een hoge lob. Xiaoyu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Xiaoyu speelt de bal door. Pielesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielesiak passt de bal zonder na te denken. Talledo is nu in balbezit. Talledo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Saturn - fc_thekillers 0:1

26e minuut.
Geerinckx probeert naar een medespeler te passen. Kujovič kopt de bal weg. Kolbász heeft problemen om de bal te vangen. Talledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Talledo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Maconi met een sublieme pass. Parachini met een sublieme pass. Flowner bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycoń verovert de bal door een tackle van achteren. Cycoń draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
da Qualidade onderschept slim de pass. da Qualidade passt de bal zonder na te denken. Talledo rent richting de bal. Talledo haalt uit met een fantastische trap. Geerinckx probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Saturn - fc_thekillers 0:2

34e minuut.
Feo met een snelle inworp. Ciuchiţă is nu in balbezit. Ciuchiţă probeert naar een medespeler te passen. Polewczyk is nu in balbezit. Polewczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Flowner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vintilă is nu in balbezit. Vintilă passt de bal zonder na te denken. Polewczyk rent richting de bal. Polewczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ciuchiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchiţă passt de bal zonder na te denken. Polewczyk is nu in balbezit. Polewczyk haalt uit met een fantastische trap. Redigonda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Saturn - fc_thekillers 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Saturn 51%, fc_thekillers 49%.
Team Saturn - fc_thekillers 1:2

53e minuut.
Pekuysal speelt de bal door. Parachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Parachini geeft een lange en hoge pass. Cycoń is nu in balbezit. Cycoń draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kolbász geeft een hoge lob. Cycoń is nu in balbezit. Daar is Cycoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cycoń haalt uit met een fantastische trap. Redigonda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Maconi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kujovič de bal. Kujovič passt de bal zonder na te denken. Smolders rent richting de bal. Smolders haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Talledo rent richting de bal. Kolbász verovert de bal door een tackle van achteren. Kolbász geeft een hoge lob. Cycoń rent richting de bal. Cycoń schiet op doel. Redigonda bokst de bal weg.

85e minuut.
Avarello verovert de bal door een tackle van achteren. Avarello geeft de bal voor. Cycoń rent richting de bal. Cycoń draait met de bal, schiet en ... Redigonda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team Saturn - fc_thekillers 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Saturn 56%, fc_thekillers 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Saturn - fc_thekillers 2:2