Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
teamgeist Team Basse
but2 Tactiek 352
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 52.3
very good Schieten excellent
very good Passen solid
formidable Verdedigen solid


6e minuut.
Palumbo passt de bal in één keer door. Prataria is nu in balbezit. Ortoncelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortoncelli haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Poveda de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Palumbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Ratajczyk met een sublieme pass. Smidsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Smidsgaard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Božinoski is nu in balbezit. Ratajczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Ratajczyk probeert naar een medespeler te passen. Smidsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Smidsgaard draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Williamsson probeert de bal aan de voet te houden. Prataria is nu in balbezit. Prataria passt de bal met de wreef. Santos is nu in balbezit. Santos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Chorchilo speelt de bal door. Marcisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcisz met een sublieme pass. Smidsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Smidsgaard schiet op doel. Berkin bokst de bal weg. Paal!

18e minuut.
Božinoski kopt de bal weg. Marcisz is nu in balbezit. Marcisz passt de bal zonder na te denken. Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
teamgeist - Team Basse 1:0

24e minuut.
Smidsgaard heeft problemen om de bal te vangen. Ciocan onderschept slim de pass. Marcisz onderschept slim de pass. Marcisz geeft een hoge lob. Ratajczyk krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Berkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Smidsgaard is nu in balbezit. Božinoski is nu in balbezit. Smidsgaard begaat een overtreding. Smidsgaard krijgt een gele kaart. Božinoski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Božinoski kan niet meer verder spelen. Molte komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Smidsgaard passt de bal in één keer door. Ortoncelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chalobah bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalobah geeft een hoge lob. Ratajczyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
teamgeist - Team Basse 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: teamgeist 48%, Team Basse 52%.
teamgeist - Team Basse 2:0

52e minuut.
Inworp. Lamoral met de inworp. Chorchilo probeert naar een medespeler te passen. Smidsgaard is nu in balbezit. Smidsgaard draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Chorchilo passt de bal in één keer door. Molte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk is nu in balbezit. Ratajczyk haalt uit met een fantastische trap. Berkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Modan passt de bal met de wreef. Ratajczyk rent richting de bal. Molte rent richting de bal. Ratajczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Ratajczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Holberg komt het veld opgelopen. Palumbo met de inworp. Santos is nu in balbezit. Santos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Chorchilo probeert naar een medespeler te passen. Modan rent richting de bal. Modan passt de bal zonder na te denken. Ratajczyk is nu in balbezit. Ratajczyk schiet op doel. Berkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Birlea probeert naar een medespeler te passen. Fominha is nu in balbezit. Fominha speelt de bal door. Santos is nu in balbezit. Santos draait met de bal, schiet en ... Dideriksen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Pípa speelt de bal door. Poveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Santos krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Chorchilo rent richting de bal. Chorchilo met een sublieme pass. Smidsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Smidsgaard draait met de bal, schiet en ... Berkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
teamgeist - Team Basse 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: teamgeist 42%, Team Basse 58%.
teamgeist - Team Basse 3:0