Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harju jk FC Tondi Red
Normal Tactiek 4-1-3-2
40% Balbezit 60%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 44
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 38.7
poor Schieten solid
poor Passen good
poor Verdedigen average


2e minuut.
Rainio is nu in balbezit. Rainio geeft een hoge lob. Klungelig pakt Soolo de bal. Nõmmeots is nu in balbezit. Nõmmeots draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Rebane kopt de bal weg. Klungelig pakt Nõmmeots de bal. Soolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nõmmeots verovert de bal door een tackle van achteren. Nõmmeots haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Klungelig pakt Vink de bal. Kuldla onderschept slim de pass. Aigru speelt de bal door. Nõmmeots is nu in balbezit. Nõmmeots draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Puussaar met een sublieme pass. Aigru bereikt de bal nog maar net als eerste. Aigru passt de bal zonder na te denken. Nõmmeots is nu in balbezit. Nõmmeots draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Äärmaa kopt de bal weg. Maasikas probeert de bal aan de voet te houden. Nõmmeots rent richting de bal. Nõmmeots schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Äärmaa geeft een lange en hoge pass. Beltrama rent richting de bal. Met opzet legt Puussaar zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Puussaar naar de kleedkamers voor een vroege douche. Beltrama is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Beltrama met een snel genomen vrije trap. Eenma springt en kopt de bal. Kulli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nõmmeots is nu in balbezit. Nõmmeots schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Harju jk - FC Tondi Red 0:1

14e minuut.
Klungelig pakt Maasikas de bal. Eenma verovert de bal door een tackle van achteren. Eenma passt de bal in één keer door. Nõmmeots is nu in balbezit. Nõmmeots draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Harju jk - FC Tondi Red 0:2

17e minuut.
Rebane speelt de bal door. Kuldla probeert naar een medespeler te passen. Nõmmeots is nu in balbezit. Nõmmeots draait met de bal, schiet en ... Kulli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harju jk - FC Tondi Red 0:3

21e minuut.
Kartau is nu in balbezit. Kartau geeft de bal voor. Beltrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Eenma is nu in balbezit. Eenma schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maasikas heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Harju jk - FC Tondi Red 0:4

24e minuut.
Beltrama met een sublieme pass. Eenma bereikt de bal nog maar net als eerste. Eenma met een sublieme pass. Nõmmeots bereikt de bal nog maar net als eerste. Nõmmeots schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Harju jk - FC Tondi Red 0:5

26e minuut.
Kartau probeert naar een medespeler te passen. Eenma bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainio probeert naar een medespeler te passen. Nõmmeots rent richting de bal. Nõmmeots draait met de bal, schiet en ... Kulli bokst de bal weg. Nõmmeots rent richting de bal. Nõmmeots draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Harju jk - FC Tondi Red 0:6

29e minuut.
Räni bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebane onderschept slim de pass. Eenma bereikt de bal nog maar net als eerste. Nõmmeots is nu in balbezit. Nõmmeots schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Beltrama speelt de bal door. Kartau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartau probeert naar een medespeler te passen. Nõmmeots bereikt de bal nog maar net als eerste. Nõmmeots draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Harju jk - FC Tondi Red 0:7

36e minuut.
Äärmaa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beltrama met een snelle inworp. Eenma rent richting de bal. Eenma schiet op doel. Kulli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Maasikas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Aigru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rebane kan de bal niet met de borst controleren. Rebane draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kartau rent richting de bal. Kartau passt de bal in één keer door. Nõmmeots heeft problemen om de bal te vangen. Nõmmeots draait met de bal, schiet en ... Kulli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Harju jk - FC Tondi Red 0:8

45e minuut.
Kiider komt het veld opgelopen. Toots komt het veld opgelopen. Vanenurm komt het veld opgelopen. Variko komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harju jk 75%, FC Tondi Red 25%.
Harju jk - FC Tondi Red 0:8

46e minuut.
Toots geeft een hoge lob. Nõmmeots rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aigru geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Beltrama kopt de bal weg. Kulli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Soolo is nu in balbezit. Eenma verovert de bal door een tackle van achteren. Eenma met een sublieme pass. Nõmmeots rent richting de bal. Nõmmeots haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kulli niet meer kan verder spelen. Okkas komt het veld opgelopen. Okkas met een harde bal richting middenveld. Rebane kopt de bal weg. Nõmmeots is nu in balbezit. Nõmmeots draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Räni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nõmmeots rent richting de bal. Nõmmeots passt de bal zonder na te denken. Eenma is nu in balbezit. Eenma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Harju jk - FC Tondi Red 0:9

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aigru met de inworp. Rebane geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nõmmeots de bal. Nõmmeots schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Rebane passt de bal zonder na te denken. Nõmmeots bereikt de bal nog maar net als eerste. Eenma rent richting de bal. Eenma schiet op doel. Okkas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Harju jk - FC Tondi Red 0:10

71e minuut.
Äärmaa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rebane bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebane passt de bal zonder na te denken. Nõmmeots is nu in balbezit. Nõmmeots haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Aigru geeft een lange en hoge pass. Nõmmeots bereikt de bal nog maar net als eerste. Nõmmeots schiet op doel. Na een snelle pass probeert Äärmaa de bal onder controle te krijgen. Okkas probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Äärmaa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beltrama met een snelle inworp. Eenma bereikt de bal nog maar net als eerste. Eenma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Harju jk - FC Tondi Red 0:11

79e minuut.
Nõmmeots is nu in balbezit. Nõmmeots haalt uit met een fantastische trap. Maasikas probeert de bal aan de voet te houden. Beltrama is nu in balbezit. Beltrama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Harju jk - FC Tondi Red 0:12

82e minuut.
Aigru passt de bal in één keer door. Rebane rent richting de bal. Rebane probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nõmmeots de bal. Nõmmeots schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Soolo heeft problemen om de bal te vangen. Aigru rent richting de bal. Soolo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soolo krijgt een gele kaart.

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Okkas trapt de bal weg. Rebane kopt de bal weg. Nõmmeots heeft problemen om de bal te vangen. Nõmmeots schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Eenma heeft problemen om de bal te vangen. Rebane is nu in balbezit. Rebane draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Soolo de bal onder controle te krijgen. Okkas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Harju jk - FC Tondi Red 0:13

88e minuut.
Nõmmeots is nu in balbezit. Rebane is nu in balbezit. Rebane speelt de bal door. Eenma is nu in balbezit. Eenma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harju jk 89%, FC Tondi Red 11%.
Harju jk - FC Tondi Red 0:13