Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kindlad Rüütlid Erilised Koerad
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Kordas geeft een hoge lob. Metsa rent richting de bal. Teller bereikt de bal nog maar net als eerste. Tart onderschept slim de pass. Tart schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Idlane onderschept slim de pass. Idlane passt de bal zonder na te denken. Tasur bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasur draait met de bal, schiet en ... Kaupmees probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kindlad Rüütlid - Erilised Koerad 0:1

23e minuut.
Teller kopt de bal weg. Seller bereikt de bal nog maar net als eerste. Epner begaat een overtreding. Epner krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Koser rent richting de bal. Koser geeft een lange en hoge pass. Kaljurand heeft problemen om de bal te vangen. Metsa rent richting de bal. Metsa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Sukles is nu in balbezit. Ruttu onderschept slim de pass. Ruttu geeft een hoge lob. Idlane bereikt de bal nog maar net als eerste. Idlane haalt uit met een fantastische trap. Kaupmees kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kindlad Rüütlid - Erilised Koerad 0:2

39e minuut.
Teller speelt de bal door. Rääbus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rääbus geeft de bal voor. Idlane bereikt de bal nog maar net als eerste. Idlane schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Daar is Kaljurand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metsa rent richting de bal. Teller verovert de bal door een tackle van achteren. Tart rent richting de bal. Tart haalt uit met een fantastische trap. Kleitsmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kindlad Rüütlid 58%, Erilised Koerad 42%.
Kindlad Rüütlid - Erilised Koerad 0:2

66e minuut.
Tasur met een sublieme pass. Daar is Idlane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oidermaa rent richting de bal. Idlane onderschept slim de pass. Idlane schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Rääbus onderschept slim de pass. Rääbus speelt de bal door. Idlane bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasur is nu in balbezit. Tasur schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Tart rent richting de bal. Metsa rent richting de bal. Tart rent richting de bal. Metsa rent richting de bal. Metsa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kindlad Rüütlid 48%, Erilised Koerad 52%.
Kindlad Rüütlid - Erilised Koerad 0:2