Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-04 19:12
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.01
  • Stadion: Betine Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 27817
Betine Ekseri Grbavi
433D Tactiek 3na3
56% Balbezit 44%
6% Spel op eigen helft 94%
57 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.7 gemiddelde waardering 43.5
formidable Schieten good
excellent Passen good
average Verdedigen solid


1e minuut.
Hârleaţă met een sublieme pass. Daar is Kujawiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kujawiński passt de bal met de wreef. Hârleaţă rent richting de bal. Hârleaţă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Betine - Ekseri Grbavi 1:0

2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guglielminpietro met de inworp. Kujawiński rent richting de bal. Hârleaţă rent richting de bal. Hârleaţă draait met de bal, schiet en ... Tutacak bokst de bal weg.

3e minuut.
Guglielminpietro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kujawiński rent richting de bal. Kujawiński probeert naar een medespeler te passen. Hârleaţă is nu in balbezit. Hârleaţă haalt uit met een fantastische trap. Tutacak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Betine - Ekseri Grbavi 2:0

4e minuut.
Guglielminpietro kopt de bal weg. Daar is Hârleaţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hârleaţă probeert naar een medespeler te passen. Perkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Perkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Betine - Ekseri Grbavi 3:0

5e minuut.
Vekić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guglielminpietro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kujawiński is nu in balbezit. Kujawiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kujawiński passt de bal zonder na te denken. Daar is Hârleaţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hârleaţă speelt de bal door. Klungelig pakt Perkov de bal. Perkov draait met de bal, schiet en ... Tutacak bokst de bal weg. Perkov is nu in balbezit. Perkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Betine - Ekseri Grbavi 4:0

13e minuut.
Daar is Perkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kajin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajin speelt de bal door. Perkov rent richting de bal. Perkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Devčić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Guglielminpietro met een snelle inworp. Klungelig pakt Kujawiński de bal. Kujawiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Liniowiecki passt de bal met de wreef. Daar is Hârleaţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hârleaţă probeert naar een medespeler te passen. Perkov rent richting de bal. Perkov schiet op doel. Tutacak bokst de bal weg. Perkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Perkov schiet op doel. Tutacak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Perkov kopt de bal weg. Liniowiecki speelt de bal door. Kajin rent richting de bal. Perkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Perkov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Betine - Ekseri Grbavi 5:0

20e minuut.
Kusí speelt de bal door. Klungelig pakt Perkov de bal. Perkov speelt de bal door. Hârleaţă rent richting de bal. Hârleaţă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Liniowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajin probeert naar een medespeler te passen. Perkov rent richting de bal. Perkov haalt uit met een fantastische trap. Tutacak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Betine - Ekseri Grbavi 6:0

25e minuut.
Kujawiński springt en kopt de bal. Tutacak probeert naar een medespeler te passen. Liniowiecki is nu in balbezit. Liniowiecki met een sublieme pass. Perkov rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kujawiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawiński met een sublieme pass. Perkov is nu in balbezit. Perkov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Klungelig pakt Kusí de bal. Kusí probeert naar een medespeler te passen. Perkov rent richting de bal. Perkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Betine - Ekseri Grbavi 7:0

33e minuut.
Vukomanović geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kajin met een snelle inworp. Perkov rent richting de bal. Perkov draait met de bal, schiet en ... Tutacak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Betine - Ekseri Grbavi 8:0

34e minuut.
Hârleaţă is nu in balbezit. Hârleaţă passt de bal zonder na te denken. Perkov rent richting de bal. Perkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Betine - Ekseri Grbavi 9:0

36e minuut.
Guglielminpietro met een snelle inworp. Kujawiński speelt de bal door. Devčić verovert de bal door een tackle van achteren. Perkov is nu in balbezit. Perkov draait met de bal, schiet en ... Tutacak bokst de bal weg.

38e minuut.
Guglielminpietro controleert de bal met de borst. Guglielminpietro probeert naar een medespeler te passen. Perkov rent richting de bal. Perkov schiet op doel. Tutacak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Betine - Ekseri Grbavi 10:0

40e minuut.
Perkov probeert naar een medespeler te passen. Liniowiecki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hârleaţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hârleaţă schiet op doel. Tutacak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Devčić trapt de bal weg van het doel. Kajin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajin met een sublieme pass. Kujawiński rent richting de bal. Kujawiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hârleaţă rent richting de bal. Hârleaţă schiet op doel. Tutacak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Guglielminpietro neemt de hoekschop. Perkov kopt de bal weg. De bal raakt de paal. Tutacak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Kajin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Hârleaţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perkov is nu in balbezit. Perkov draait met de bal, schiet en ... Tutacak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Betine - Ekseri Grbavi 11:0

45e minuut.
Guglielminpietro met een sublieme pass. Kujawiński is nu in balbezit. Kujawiński probeert naar een medespeler te passen. Perkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Perkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Betine - Ekseri Grbavi 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Betine 3%, Ekseri Grbavi 97%.
Betine - Ekseri Grbavi 12:0

47e minuut.
Kajin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajin passt de bal in één keer door. Perkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Perkov schiet op doel. Tutacak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Betine - Ekseri Grbavi 13:0

49e minuut.
Inworp. Devčić met de inworp. Tutacak heeft problemen om de bal te vangen. Perkov is nu in balbezit. Perkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Betine - Ekseri Grbavi 14:0

52e minuut.
Sobin verovert de bal door een tackle van achteren. Sobin geeft een hoge lob. Liniowiecki met een sublieme pass. Perkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Perkov haalt uit met een fantastische trap. Tutacak bokst de bal weg. Kujawiński is nu in balbezit. Kujawiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Betine - Ekseri Grbavi 15:0

54e minuut.
Guglielminpietro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kujawiński met een sublieme pass. Hârleaţă rent richting de bal. Hârleaţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Betine - Ekseri Grbavi 16:0

57e minuut.
Guglielminpietro met een snelle inworp. Kujawiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawiński passt de bal in één keer door. Hârleaţă is nu in balbezit. Hârleaţă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Kajin passt de bal met de wreef. Kusí bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusí passt de bal met de wreef. Hârleaţă rent richting de bal. Hârleaţă schiet op doel. Tutacak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Devčić de bal. Kujawiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawiński schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Betine - Ekseri Grbavi 17:0

62e minuut.
Vukomanović heeft problemen om de bal te vangen. Vukomanović speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Guglielminpietro neemt de hoekschop. Perkov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Daar is Hârleaţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hârleaţă passt de bal zonder na te denken. Liniowiecki probeert naar een medespeler te passen. Kujawiński rent richting de bal. Kujawiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Hârleaţă de bal. Perkov is nu in balbezit. Hârleaţă rent richting de bal. Hârleaţă schiet op doel. Tutacak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Betine - Ekseri Grbavi 18:0

66e minuut.
Liniowiecki kopt de bal weg. Strujic heeft problemen om de bal te vangen. Guglielminpietro probeert naar een medespeler te passen. Perkov is nu in balbezit. Perkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Betine - Ekseri Grbavi 19:0

68e minuut.
Daar is Kusí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kusí passt de bal zonder na te denken. Perkov is nu in balbezit. Perkov schiet op doel. Tutacak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Betine - Ekseri Grbavi 20:0

70e minuut.
Kujawiński rent richting de bal. Kujawiński passt de bal zonder na te denken. Hârleaţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hârleaţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Betine - Ekseri Grbavi 21:0

71e minuut.
Kujawiński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hârleaţă de bal. Kujawiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Betine - Ekseri Grbavi 22:0

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guglielminpietro met een snelle inworp. Kujawiński speelt de bal door. Hârleaţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hârleaţă schiet op doel. Tutacak bokst de bal weg. Klungelig pakt Devčić de bal. Kujawiński geeft een hoge lob. Hârleaţă springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Hârleaţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Perkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hârleaţă rent richting de bal. Hârleaţă draait met de bal, schiet en ... Tutacak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Betine - Ekseri Grbavi 23:0

76e minuut.
Devčić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Francis komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Perkov rent richting de bal. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Perkov verovert de bal door een tackle van achteren. Perkov draait met de bal, schiet en ... Tutacak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Betine - Ekseri Grbavi 24:0

79e minuut.
Guglielminpietro probeert naar een medespeler te passen. Kujawiński rent richting de bal. Kujawiński met een sublieme pass. Perkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Perkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Francis met een harde bal richting middenveld. Liniowiecki kopt de bal weg. Hârleaţă probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Perkov de bal. Perkov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Vujanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanić passt de bal in één keer door. Vekić probeert de bal met de borst te controleren. Guglielminpietro probeert naar een medespeler te passen. Strujic onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Podleski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Perkov kopt de bal weg. Hârleaţă met een sublieme pass. Kujawiński heeft problemen om de bal te vangen. Kujawiński draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Betine - Ekseri Grbavi 25:0

89e minuut.
Perkov verovert de bal door een tackle van achteren. Perkov probeert naar een medespeler te passen. Kajin probeert naar een medespeler te passen. Hârleaţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hârleaţă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Kajin controleert de bal met de borst. Kajin met een sublieme pass. Klungelig pakt Perkov de bal. Perkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Betine - Ekseri Grbavi 26:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Betine 8%, Ekseri Grbavi 92%.
Betine - Ekseri Grbavi 26:0