Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
East Padulj city Pandur Čazma
taktkagp Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
9% Spel op eigen helft 91%
32 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 18.2
goed Schieten waardeloos
uitstekend Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Šutalo probeert de bal aan de voet te houden. Gușea rent richting de bal. Gușea geeft de bal voor. Grosics is nu in balbezit. Grosics draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Gușea speelt de bal door. Mamula rent richting de bal. Mamula passt de bal met de wreef. Daar is Gieremek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gieremek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Gușea probeert naar een medespeler te passen. Gieremek bereikt de bal nog maar net als eerste. Trgovčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Gieremek onderschept slim de pass. Gieremek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Pirc trapt de bal weg. Gușea heeft problemen om de bal te vangen. Gușea met een sublieme pass. Grosics bereikt de bal nog maar net als eerste. Grosics draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Gușea met een sublieme pass. Gianinazzi rent richting de bal. Gianinazzi passt de bal met de wreef. Grosics bereikt de bal nog maar net als eerste. Grosics haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Gușea heeft problemen om de bal te vangen. Biljecki verovert de bal door een tackle van achteren. Biljecki probeert naar een medespeler te passen. Gianinazzi is nu in balbezit. Gianinazzi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Mamula geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gianinazzi de bal. Rauk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gianinazzi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gianinazzi kan niet meer verder spelen. Štuljić komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Gieremek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mamula rent richting de bal. Mamula geeft een lange en hoge pass. Grosics is nu in balbezit. Grosics haalt uit met een fantastische trap. Paal! Šutalo kopt de bal weg. Daar is Mamula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mamula geeft een hoge lob. Rauk kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Grosics is nu in balbezit. Grosics schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Pandur Čazma 1:0

26e minuut.
Gazić met een snelle inworp. Daar is Trgovčević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gieremek probeert naar een medespeler te passen. Štuljić is nu in balbezit. Štuljić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Pandur Čazma 2:0

30e minuut.
Gieremek geeft een hoge lob. Ostić kopt de bal weg. Inworp. Gușea met een snelle inworp. Smrkinić geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pirc trapt de bal weg van het doel. Smrkinić kopt de bal weg. Grosics is nu in balbezit. Grosics schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Ostić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gușea met een snelle inworp. Smrkinić geeft een hoge lob. Štuljić springt en kopt de bal. Pirc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Trgovčević de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Pandur Čazma 3:0

37e minuut.
Inworp. Gieremek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mamula is nu in balbezit. Mamula geeft een hoge lob. Grosics krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Gieremek met de inworp. Mamula geeft een hoge lob. Grosics bereikt de bal nog maar net als eerste. Grosics haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Pandur Čazma 4:0

44e minuut.
Mamula is nu in balbezit. Mamula passt de bal met de wreef. Smrkinić probeert naar een medespeler te passen. Štuljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Štuljić haalt uit met een fantastische trap. Pirc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: East Padulj city 8%, Pandur Čazma 92%.
East Padulj city - Pandur Čazma 4:0

46e minuut.
Trifunović probeert naar een medespeler te passen. Musa rent richting de bal. Štuljić met een sublieme pass. Grosics bereikt de bal nog maar net als eerste. Grosics schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Mamula is nu in balbezit. Mamula passt de bal in één keer door. Grosics is nu in balbezit. Grosics haalt uit met een fantastische trap. Pirc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Pandur Čazma 5:0

55e minuut.
Štuljić is nu in balbezit. Mamula rent richting de bal. Mamula passt de bal zonder na te denken. Grosics bereikt de bal nog maar net als eerste. Grosics draait met de bal, schiet en ... Pirc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Rauk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauk probeert naar een medespeler te passen. Priceputu is nu in balbezit. Priceputu geeft de bal voor. Grosics krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Gazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Štuljić onderschept slim de pass. Štuljić passt de bal in één keer door. Grosics bereikt de bal nog maar net als eerste. Grosics draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Šutalo is nu in balbezit. Šutalo geeft de bal voor. Ostić kopt de bal weg. Grosics bereikt de bal nog maar net als eerste. Grosics schiet op doel. Pirc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Gușea geeft een hoge lob. Gazić kopt de bal weg. Inworp. Gieremek met de inworp. Mamula geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Grosics is nu in balbezit. Paal! Grosics is nu in balbezit. Grosics schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Pandur Čazma 6:0

78e minuut.
Trgovčević geeft een hoge lob. Inworp. Gieremek met de inworp. Mamula geeft een lange en hoge pass. Grosics springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Pirc trapt de bal weg. Gușea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gușea speelt de bal door. Grosics is nu in balbezit. Grosics haalt uit met een fantastische trap. Pirc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pirc probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kalina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalina geeft een hoge lob. Štuljić springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Šutalo geeft de bal voor. Cekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cekić speelt de bal door. Grosics bereikt de bal nog maar net als eerste. Grosics geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: East Padulj city 11%, Pandur Čazma 89%.
East Padulj city - Pandur Čazma 6:0