Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HNK Bistra Wolf FL
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
32% Spel op eigen helft 68%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 15.1
average Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Vajagić rent richting de bal. Vajagić geeft de bal voor. Obilić is nu in balbezit. Porović bereikt de bal nog maar net als eerste. Porović haalt uit met een fantastische trap. Čvorak bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Ramadža neemt de hoekschop. Dragojević heeft problemen om de bal te vangen. Obilić rent richting de bal. Obilić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Tuđman is nu in balbezit. Demiček verovert de bal door een tackle van achteren. Demiček passt de bal in één keer door. Riter rent richting de bal. Riter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Porović met een sublieme pass. Obilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pešterac is nu in balbezit. Obilić verovert de bal door een tackle van achteren. Obilić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HNK Bistra 32%, Wolf FL 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HNK Bistra - Wolf FL 0:0

46e minuut.
Vajagić met een snelle inworp. Tuđman is nu in balbezit. Tuđman passt de bal met de wreef. Porović is nu in balbezit. Porović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Vajagić verovert de bal door een tackle van achteren. Vajagić met een sublieme pass. Porović rent richting de bal. Porović schiet op doel. Na een snelle pass probeert Putak de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ramadža neemt de hoekschop. Obilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Obilić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Riter bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomašić is nu in balbezit. Riter verovert de bal door een tackle van achteren. Kapisoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapisoda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Vukašina met de inworp. Dragojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuđman verovert de bal door een tackle van achteren. Porović bereikt de bal nog maar net als eerste. Porović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kapisoda kopt de bal weg. Krečak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Riter. Riter krijgt een gele kaart. Krečak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Krečak kan niet meer verder spelen. Kalčić komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Čupić bereikt de bal nog maar net als eerste. Porović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Čupić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Čupić met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Štrumf de bal. Riter rent richting de bal. Riter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Bistra - Wolf FL 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HNK Bistra 32%, Wolf FL 68%.
HNK Bistra - Wolf FL 0:1