Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dragovoljac Trnje HNK Bistra
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 20.3
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Tomašić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Milinić met een snelle inworp. Unić is nu in balbezit. Unić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kosmat speelt de bal door. Miljanjić is nu in balbezit. Novaselić verovert de bal door een tackle van achteren. Porović bereikt de bal nog maar net als eerste. Porović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kosmat rent richting de bal. Obilić verovert de bal door een tackle van achteren. Porović is nu in balbezit. Porović haalt uit met een fantastische trap. Ivaniš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mrvić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Porović onderschept slim de pass. Porović geeft een lange en hoge pass. Obilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Obilić draait met de bal, schiet en ... Mrvić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragovoljac Trnje 78%, HNK Bistra 22%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dragovoljac Trnje - HNK Bistra 0:0

51e minuut.
Tomašić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Teršić de bal. Obilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Porović bereikt de bal nog maar net als eerste. Porović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragovoljac Trnje - HNK Bistra 0:1

53e minuut.
Unić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Porović rent richting de bal. Miljanjić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miljanjić krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Domović bereikt de bal nog maar net als eerste. Novaselić onderschept slim de pass. Unić bereikt de bal nog maar net als eerste. Domović rent richting de bal. Domović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Miljanjić rent richting de bal. Novaselić bereikt de bal nog maar net als eerste. Miljanjić begaat een overtreding. Miljanjić krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

71e minuut.
Kurić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramadža zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Porović de bal. Porović schiet op doel. Mrvić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Tuđman met een sublieme pass. Krečak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirin onderschept slim de pass. Kirin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Šparago de bal onder controle te krijgen. Derventa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dragovoljac Trnje - HNK Bistra 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragovoljac Trnje 55%, HNK Bistra 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dragovoljac Trnje - HNK Bistra 1:1